Έβαλε γκολ και θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα

Από paok24.com : Ο Ουάρντα μπορεί να αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ μέσα στον Ιανουάριο σαν δανεικός για τον Ατρόμητο, αλλά μάλλον δεν μπορεί του περάσει από το μυαλό, ότι δεν κατάφερε να σταθεί στο ρόστερ του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
Έβαλε γκολ και θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα με την επιστροφή του στον Ατρόμητο βρήκε και πάλι 90λεπτα και σήμερα είχε και το πρώτο του γκολ, στη νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΣ μέσα στους Ζωσιμάδες με 0-2.

Παρόλα αυτά πέραν των καθιερωμένων δηλώσεων του για την ομάδα του, για τους συμπαίκτες του, αλλά και για τον προπονητή του, Νταμίρ Κάναντι, ο Αμρ Ουάρντα ασχολήθηκε και πάλι με τον ΠΑΟΚ αφήνοντας υπαινιγμούς για τον χρόνο χρησιμοποίησής του από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για την ακρίβεια μέσα σε όλες τις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ζωντανά μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Αμρ Ουάρντα τόνισε ότι στον ΠΑΟΚ η πίεση δεν τον αφήνει να παίξει όπως θέλει, κάτι που βρίσκει στον Ατρόμητο. Από τον Ατρόμητο όπως τόνισε και ο ίδιος κέρδισε το βραβείο του MVP του περσινού πρωταθλήματος, αλλά και την συμμετοχή στο Μουντιάλ της Ρωσίας με την εθνική Αιγύπτου.

Στο τέλος όμως της δήλωσης του, τόνισε ότι δεν μπορεί να καταλάβει μία ομάδα που έχει στο ρόστερ της τον MVP του πρωταθλήματος και αυτή επιλέγει να μην τον χρησιμοποιεί, όπως έκανε ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ουάρντα ήταν δυσαρεστημένος. Άλλωστε μίλησε και συγκεκριμένα για τον χρόνο του, τονίζοντας ότι στον Δικέφαλο έπαιζε 30-40 λεπτά, ενώ στον Ατρόμητο 90.

Διαβάστε ακόμη...