Ο ΠΑΟΚ κρατάει και τον Εβγέν Σάκχοφ!

Aπό sfina.grΔεν έμειναν και πολλές εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων στον ΠΑΟΚ, μετά το γεφύρωμα στο χάσμα με τον Φερνάντο Βαρέλα, όπως και με τη δεδομένη συμφωνία με τον Εβγέν Σάκχοφ...
Πηγή: sfina.gr
Ο ΠΑΟΚ κρατάει και τον Εβγέν Σάκχοφ!

Ο κύκλος των ανανεώσεων, όπως όλα δείχνουν, θα κλείσει με τις ανακοινώσεις για την παραμονή του αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά και του Ουκρανού μέσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Live Sport», οι συζητήσεις ανάμεσα στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και την πλευρά του 28χρονου χαφ έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό, από τη στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε την παραμονή του Ουκρανού στην ομάδα για τα επόμενα τουλάχιστον δυο χρόνια.

Η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη σε ό,τι αφορά τόσο τις απολαβές, που θα είναι αυξημένες, συν τα υψηλά πριμ, όσο και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Το μόνο που απομένει είναι εντός των επόμενων δύο εβδομάδων να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του Εβγέν Σάκχοφ για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη στιγμή ο Ουκρανός μέσος εξέφρασε στον μάνατζέρ του την επιθυμία να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, αν και έφτασαν στα χέρια του προτάσεις για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο Σάχοφ είναι από τα σημαντικά «γρανάζια» της ομάδας και, ειδικά από τότε που έχει βρει ρυθμό, ο Λουτσέσκου είναι απολύτως ικανοποιημένος από αυτόν.

Συνολικά φέτος, μέχρι στιγμής, ο «Ευγένιος» μετράει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1.567 αγωνιστικά λεπτά και απολογισμό 1 γκολ (αυτό απέναντι στον Πανιώνιο) και 2 ασίστ (στα παιχνίδια με Πανιώνιο εκτός και Λάρισα εντός). Η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο δίνει ύψος και σκληράδα στη μεσαία γραμμή, ενώ οι κάθετες κινήσεις του χωρίς την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, που προσφέρουν στον ΠΑΟΚ τον «έξτρα» παίκτη, είναι στοιχεία που δεν καταγράφονται στη στατιστική, αλλά «μετράνε» στο τεχνικό επιτελείο.

Γενικότερα ο Σάκχοφ εδώ και λίγο διάστημα έχει μπει σε ένα κλειστό κλαμπ, αυτό των ξένων παικτών με 100+ παιχνίδια με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο Ουκρανός έχει 104 εμφανίσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ με 17 γκολ και 7 ασίστ. Θέλει ακόμα ένα γκολ για να ξεπεράσει τα 17 που έβαλε με την Ντνίπρο, έχοντας όμως 127 αγώνες με την ομάδα που τον ανέδειξε.

Διαβάστε ακόμη...