«Όπλα μας η ψυχή και η χημεία μας»

Από paok24: Ο Δικέφαλος του Βορρά, μετά τον αποκλεισμό του από το κύπελλο έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή του στο πρωτάθλημα εκεί όπου θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την επιστροφή του στην κορυφή.
Πηγή: paok24.com
«Όπλα μας η ψυχή και η χημεία μας»


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Σεϊρεκίδης αναφέρθηκε αρχικά στη νίκη απέναντι στον Δούκα την προηγούμενη αγωνιστική λέγοντας:

«Ήταν μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που είναι στην πρώτη τετράδα. Είχαμε διάρκεια και ποιότητα στο παιχνίδι μας και αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε χημεία και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και οι βαθμοί που πήραμε είναι σημαντικοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την πορεία μας σε αυτό».

Για το αν έβγαλε εγωισμό ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα του πρώτου γύρου από τον Δούκα:

«Πάντα υπάρχει ένας εγωισμός σε αυτά τα παιχνίδια. Θέλαμε να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από το Δούκα. Στον πρώτο γύρο ήταν μία συγκυρία πολλών καταστάσεων που έφερε την ήττα, αλλά τώρα επανήλθαμε και ήμασταν καλύτεροι κάτι που το δείξαμε και μέσα στο γήπεδο».

Σχετικά με το πόσο επηρέασε την ομάδα ο αποκλεισμός από το κύπελλο:

«Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα, αλλά γνωρίζουμε ότι η συνέχεια έχει και άλλες δυσκολίες. ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν ενισχυθεί, αλλά εμείς έχουμε ψυχή και χημεία και πιστεύω πως οι παίκτες μου θα το καταθέσουν αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θέλουμε να βγάλουμε μέσα από την προσπάθεια μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs και ένας από τους πρώτους μας στόχους είναι να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια. Κοιτάμε από κάθε ματς να πάρουμε τους δύο βαθμούς και να δούμε πού θα καταλήξουμε στο τέλος».

Για τους ξένους παίκτες που αποχώρησαν και δεν αντικαταστάθηκαν:

«Η χημεία στην ομάδα υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει παρά την αποχώρηση των ξένων. Είχαμε σχεδιάσει να τους αντικαταστήσουμε, αλλά ίσως λόγω οικονομικών καταστάσεων δεν συνεχίσαμε την αναζήτηση ξένων παικτών. Αυτό όμως πείσμωσε ακόμη περισσότερο τους Έλληνες αθλητές, ανέβασε τον εγωισμό τους και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο».

Τέλος, για το επίπεδο του πρωταθλήματος και τις διαφορές των ομάδων:

«Φάνηκε από την αρχή της χρονιάς. Ο Δούκας προσπάθησε να ακολουθήσει, αλλά οι τρεις πρώτοι είναι κάτι ξεχωριστό και οι υπόλοιποι θα παλέψουν για τα playoffs και τα playouts. Είναι ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων και η ψαλίδα δύσκολα θα κλείσει».

Διαβάστε ακόμη...