Κωστοπούλου στο PAOK24: «Η φετινή ομάδα είναι ικανή να πετύχει»

Από paok24.com: Ο Δικέφαλος του Βορρά διεκδικεί το Σάββατο στις 17:00 απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας τον πρώτο τίτλο της σεζόν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: paok24.com
Κωστοπούλου στο PAOK24: «Η φετινή ομάδα είναι ικανή να πετύχει»

Η Αθηνά Κωστοπούλου επέστρεψε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ πριν από λίγες εβδομάδες και ήδη έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο να πετύχει τους στόχους της, με την ίδια να δηλώνει πως σταδιακά θα βρει τα πατήματα της.

Η αθλήτρια του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο PAOK24 τονίζοντας αρχικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι σε ακόμη έναν τελικό κυπέλλου. Θυμάμαι είχαμε πανηγυρίσει στο παρελθόν με τον ΠΑΟΚ την κατάκτηση ενός τίτλου και πιστεύω πως η φετινή ομάδα μπορεί να το πετύχει και πάλι, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ και θα το δείξουμε στο γήπεδο».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Δεν μπορεί μια ομάδα από τη μια στιγμή στην άλλη να κερδίσει τίτλους. Πρέπει να "χτίζεται" σταδιακά και στο αγωνιστικό και στο ψυχολογικό κομμάτι. Στον ΠΑΟΚ γίνονται σημαντικά βήματα και γι' αυτό το λόγο η πορεία θα είναι ανοδική από εδώ και πέρα».

Σχετικά με το επίπεδο του πρωταθλήματος:

«Το πρωτάθλημα είναι πολλών ταχυτήτων, δεν είναι όλες οι ομάδες στο ίδιο επίπεδο. Δύο ή τρεις πρωταγωνιστούν και αυτό μπορεί να δυσκολεύει τις ομάδες που διεκδικούν τους τίτλους, γι' αυτό το λόγο και οι προπονήσεις είναι πιο δυνατές κάποιες φορές».

Για την επιστροφή της στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ:

«Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο και στο αγωνιστικό κομμάτι και στο ψυχολογικό. Βρίσκω και εγώ σταδιακά τα πατήματα του».

Τέλος, για την πεποίθηση του τεχνικού του ΠΑΟΚ, κ. Δημητρούλια ότι η ομάδα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και στην Ευρώπη:

«Το πιστεύω και εγώ. Όσοι παρακολουθούν το άθλημα από κοντά μπορούν να δουν τη δουλειά που γίνεται σε μία ομάδα. Από την αρχή της σεζόν ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Αν δουλέψουμε ακόμη περισσότερο μπορούμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και στην Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη...