Κρύφτηκαν οι ψεύτες

Από paok24.com: Την εβδομάδα πριν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ΜΜΕ «κόκκινης» απόχρωσης είχαν... ανακαλύψει αποχώρηση του Λουτσέσκου για Τουρκία και απόσταση Πέλκα με ΠΑΟΚ για συμβόλαιο. Λίγες μέρες μετά, όλα γυρνούν μπούμερανγκ για τους ίδιους.
Πηγή: paok24.com
Κρύφτηκαν οι ψεύτες

Στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν αποσταθεροποίηση στον ΠΑΟΚ, διάφορα ΜΜΕ έγραψαν συγκεκριμένα ψέματα, τόσο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και για τον Δημήτρη Πέλκα. Η προσπάθεια τους, βέβαια, είχε συγκεκριμένο στόχο, καθώς στο γήπεδο φάνηκε, ότι μόνο έτσι μπορούσαν να αλλάξουν τη δύσκολη πραγματικότητα.

Όλα αυτά, τα ξέχασαν γρήγορα βέβαια, τα ίδια ΜΜΕ, αλλά όλα τους γυρνούν μπούμερανγκ τώρα. Μετά και την εντός έδρας ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου, ο... αναμορφωτής Πέδρο Μαρτίνς, έχει πέσει σε δυσμένεια και όπως φαίνεται, τελειώνει από τους Πειραιώτες.

Μέχρι πριν λίγες μέρες, ο Πορτογάλος αποθεωνόταν... συντεταγμένα θα μπορούσε να πει κάποιος, τώρα όμως συγκεκριμένοι αρθρογράφοι τον στοχοποιούν, καθώς όλα δείχνουν (μία ακόμα) λύση συνεργασίας...

Είναι πραγματικά φοβερό, αλλά μετά από όσα έγιναν πέρσι, φέτος γυρνάνε όλα μα όλα πίσω...

Διαβάστε ακόμη...