Η μεταμόρφωση του Μπίσεσβαρ

Από inpaok.com: Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι ανεβασμένος τις τελευταίες εβδομάδες. Πριν ακόμη υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ έως το 2022, είχε ξεκινήσει να ανεβάζει στροφές και πλέον μετράει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ στα τελευταία 10 ματς που έχει παίξει!
Πηγή: inpaok.com
Η μεταμόρφωση του Μπίσεσβαρ

Έως τις αρχές Δεκέμβρη είχε αγωνιστεί σε 17 αγώνες (οι έξι ως αλλαγή) και μετρούσε δύο γκολ σε τρεις ασίστ. Αυτά όμως ήταν σε δύο ματς, και τα δύο στην Κρήτη! Είχε ένα γκολ και δύο ασίστ στη νίκη επί του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ με 3-1 και ένα γκολ και μια ασίστ στη νίκη με 2-1 επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για το Κύπελλο.

Από το ματς με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά (17/12/2018) που ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 και ο ίδιος πέτυχε ένα τέρμα, ξεκίνησε ένα σερί με εξαιρετικά παιχνίδια από τον Ολλανδό.

Ακολούθησαν τέσσερις ασίστ στο διπλό με 6-0 επί του Αήττητου στα Σπάτα, στο διπλό (3-0) επί του Αστέρα στην Τρίπολη (εκεί του ακύρωσαν άδικα και ένα καθαρό γκολ), στο 5-0 επί της Παναχαϊκής στο Κύπελλο και στο 4-0 με τον ΟΦΗ στην Τούμπα.

Επίσης σκόραρε στο 3-0 με τον Πανιώνιο στην Τούμπα (έβαλε το κρίσιμο πρώτο γκολ) αλλά και στο 3-1 με τον Ολυμπιακό (σημείωσε το 2ο τέρμα).

Συνολικά φέτος μετράει 27 συμμετοχές με 5 γκολ και 7 ασίστ έχοντας ξεπεράσει τα περσινά του νούμερα (3 γκολ και 6 ασίστ σε 32 αγώνες) και κυνηγώντας τη συγκομιδή της πρώτης του χρονιάς στον ΠΑΟΚ (τη σεζόν 2016-17 είχε 7 γκολ και 10 ασίστ σε 44 παιχνίδια).

Διαβάστε ακόμη...