Έτσι πήρε ο ΠΑΟΚ τον Άκπομ! Ποιος τον έκλεισε…

Από sfina.gr: Πολλές φορές η πραγματοποίηση μιας μεταγραφής είναι και θέμα τύχης, πέρα από οργάνωσης του σκάουτινγκ, κάτι για το οποίο ο ΠΑΟΚ πράγματι μπορεί να λέει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο...
Πηγή: sfina.gr
Έτσι πήρε ο ΠΑΟΚ τον Άκπομ! Ποιος τον έκλεισε…

Με δεδομένη την παρουσία του Άκπομ στα μέχρι τώρα παιχνίδια και τον ενθουσιασμό που προσδίδει στους ΠΑΟΚτσήδες με τις εμφανίσεις του, η SFINA.GR αποκαλύπτει πώς εντοπίσθηκε και αποκτήθηκε ο Άγγλος φορ.

Ήταν δανεικός από την Άρσεναλ στην Σιν Τρούιντεν και εκεί όπως είναι γνωστό είχαν δοθεί δανεικοί από τον ΠΑΟΚ οι Χαρίσης, Κίτσιου, κάτι που οδήγησε τον Κώστα Μαλιούφα, που είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των δανεικών παικτών της ομάδας να βλέπει την Σιντ Τρούιντεν κάθε εβδομάδα.

Εκεί λοιπόν, εκτός από τους δυο παίκτες που ανήκαν στον ΠΑΟΚ, εντόπισε και τον υψηλόσωμο Άγγλο, ρώτησε στους Κίτσιου, Χαρίση για την συμπεριφορά του, είπαν τα καλύτερα λόγια και εισηγήθηκε στον Νίκο Σαββίδη, γιο του Ιβάν, την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ.

Ο Νίκος Σαββίδης ολοκλήρωσε τη μεταγραφή, με ταξίδι-αστραπή και αγόρασε τον παίκτη, για τον οποίο ήδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζει νέο συμβόλαιο και αυξημένη ρήτρα στα 20 εκ. ευρώ.

Το σκάουτινγκ δούλεψε!

Διαβάστε ακόμη...