«Πάμε στην Άρτα να το σηκώσουμε!»

Από inpaok.gr : Η φύλακας-άγγελος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Μπρούνα Καμπόιμ, μίλησε στο INPAOK, για τον μεγάλο τελικό της Άρτας (16/2 17:00), κάλεσε τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο, για την πρόκριση κόντρα στην Νέα Ιωνία στην Αθήνα, αλλά και για την προσωπική της ζωή στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: inpaok.gr
«Πάμε στην Άρτα να το σηκώσουμε!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τελικό του κυπέλλου:

«Είμαστε έτοιμες για αυτό το παιχνίδι. Προπονούμαστε πολύ σκληρά. Νιώθουμε καλά, έχουμε πολύ ενέργεια. Είμαστε έτοιμες να το κατακτήσουμε, επειδή προπονούμαστε πολύ γι’ αυτό. Είναι δύσκολο βέβαια, γιατί παίζουμε στην Άρτα, αλλά πιστεύω θα το ξεπεράσουμε και θα το κατακτήσουμε».

Για τον κόσμο και το παρών που θα δώσει στο γήπεδο:

«Προσκαλώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ, να έρθει στην Άρτα, διότι σας χρειαζόμαστε! Θα είναι δύσκολο εκεί, διότι θα υπάρχουν πολλοί αντίπαλοι οπαδοί που θα φωνάζουν. Γι’ αυτό σας χρειαζόμαστε, για να πάρουμε τη νίκη και να επιστρέψουμε όλοι μαζί στη Θεσσαλονίκη με το κύπελλο».

Για το αν νιώθει η ομάδα περισσότερη πίεση που στην ουσία θα παίξει εκτός έδρας:

«Νομίζω είναι το ίδιο, διότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, πίεση για το γεγονός ότι παίζουμε τελικό υπάρχει, γιατί το θέλουμε πολύ και όπου και αν γινόταν ο τελικός, νομίζω θα είχαμε το ίδιο συναίσθημα. Το μόνο που μας «προσφέρει» σαν ομάδα το γεγονός ότι παίζουμε στην Άρτα είναι ότι θέλουμε να το σηκώσουμε εκεί μέσα».

Για το αν η πρόκριση κόντρα στη Νέα Ιωνία έδωσε στην ομάδα έξτρα αυτοπεποίθηση:

«Ναι, διότι χάσαμε πέρσι στον τελικό από τη Νέα Ιωνία, αλλά τώρα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, πρέπει να συγκεντρωθούμε  και να πάμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για την ζωή της στη Θεσσαλονίκη:

«Περνάω πολύ όμορφα, μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη. Πηγαίνουμε για καφέ μαζί με τις συμπαίκτριές μου, κάνουμε βόλτες στο κέντρο και γενικά περνάω όμορφα, βγαίνουμε για πολλές ώρες και πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουμε καν».

Διαβάστε ακόμη...