«Ο ΠΑΟΚ μεσουρανεί και όλοι είμαστε περήφανοι»

Από arenafm.gr : Ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και μέλος της ΠΑΕ του Δικεφάλου, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Double» του ARENA FM 89.4 για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και τα… πολλά τρόπαια που θα κατακτήσουν φέτος τα τμήματα της ομάδας.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ μεσουρανεί και όλοι είμαστε περήφανοι»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και αν η αναμέτρηση αυτή θα χαραχτεί στη μνήμη του για πάντα: «Είμαι κοντά σε όλα τα αθλήματα και νομίζω πως ζούμε ιδιαίτερες στιγμές όλοι στην Βόρεια Ελλάδα αυτές τις ημέρες, και όχι μόνο οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Πρέπει να ανατρέξω στη μνήμη μου για να δω αν είναι ματς που θα το κρατήσω για πάντα. Βαθμολογικά και μόνο ίσως να είναι, αλλά έχουμε κάνει τέτοιες εμφανίσεις σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, ή στο 0-4 στο «Γ.Καραϊσκάκης» το 1973, ή στο γκολ του Πάπριτσα με τον Παναθηναϊκό που δεν ξέρω τι να κρατήσω πρώτα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Αγωνιστικά δεν είχα άγχος. Εξωαγωνιστικά είχα. Δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει μια κακή μέρα και μια κακή στιγμή. Βέβαια όλα πήγαν τέλεια, σε ένα γήπεδο εκκλησία, και ευχαριστούμε πολύ τον ανυπέρβλητο κόσμο μας που έδωσε μαθήματα φιλάθλου. Δεν εξετράπη της πορείας του ούτε μια φορά. Δεν έγινε κάτι σημαντικό νομίζω πριν το ματς, αν και δεν ήμουν στο γήπεδο εκείνη την ώρα. Στους συνοδούς του Ολυμπιακού η φιλοξενία ήταν πολύ καλή. Πρέπει να τονίσω πως η φιλοξενία μας στο Καραϊσκάκης είναι επίσης πάντα καλή. Όσον αφορά την απαγόρευση εισόδου του κ. Μαρινάκη, αν λέει έτσι ο κανονισμός, πρέπει να το ακολουθήσουμε. Και όντως το λέει».

Για την διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Μπορεί να μην έχουμε φτάσει στο 100%, αλλά έχουν αλλάξει άρδην τα πράγματα. Η αρχή έγινε με τους ξένους διαιτητές. Ο Μανθάνο έκανε λάθη προχθές, αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει πως είναι ανθρώπινα. Στο ΟΑΚΑ δεν ήταν καλή η διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά συμβαίνουν κι αυτά».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν έχει τελειώσει κάτι, μπορεί να είμαστε αισιόδοξοι, όμως τον κάθε αγώνα τον βλέπουμε ξεχωριστά. Έχουμε πολύ καλό επιτελείο, έχουμε βάθος στο ρόστερ που δεν υπάρχει σε άλλη ομάδα. Σε πνίγει το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ πια. Πρέπει κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά όμως. Από σήμερα έχουμε στο μυαλό μας το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πρέπει να προσέχουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο».

Για την υποδοχή των ποδοσφαιριστών στον Ιβάν Σαββίδη: «Η υποδοχή που του έγινε από τους ποδοσφαιριστές, ήταν πραγματικά οικογενειακή. Όλοι φώναζαν Ιβάν Σαββίδης. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Έδειξε ότι πραγματικά έγινε ο αρχηγός της οικογένειας».

Για το ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βλέπει από κοντά τον ΠΑΟΚ: «Οι νόμοι είναι νόμοι και ο κ. Σαββίδης είναι υπέρ των νόμων. Το έχει δεχθεί, κάνει πέτρα την καρδιά του, αλλά μόνο το ότι πηγαίνει πριν από τους αγώνες πάντα και χαιρετά ξεχωριστά τους παίκτες έναν-έναν, αυτό δείχνει μεγαλείο ψυχής».

Για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Το γήπεδο όσο κόσμο και να χωρούσε θα ήταν μικρό προχθές. Άρα, και 35.000 που πιστεύουμε θα είναι το νέο μας γήπεδο, θα είναι ελάχιστο για όλον τον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει τέτοιους αγώνες. Είναι γραφειοκρατικά τα θέματα που τα τρέχουν άνθρωποι της ομάδας. Όταν θα έχουν τελειώσει κάποια θέματα, πιστεύω θα έχουμε τη δυνατότητα να ενημερώσουμε και για το νέο γήπεδο. Δεν ξέρω ακόμη σίγουρα αν το καλοκαίρι θα μετακομίσουμε στο Καυτανζόγλειο».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Νιώθω ότι έχει αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ μοιάζει με ασταμάτητο τρένο. Υπήρχαν λάθη μέσα στη χρονιά, όμως η ομάδα είναι τόσο καλή που τα ξεπερνάει. Σε λίγο καιρό ίσως να μπορούνε και οι διαιτητές να διαχειριστούν τις πιέσεις. Εμείς δεν πιέζουμε κανέναν, γιατί έχουμε υπερομάδα. Πέρυσι η πορεία μας ήταν καταπληκτική και μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Οι δικαστές έχουν τύψεις για αυτά που έκαναν πέρυσι. Το ίδιο και μερικοί προπονητές που είναι άνεργοι αυτή τη στιγμή».

Για τα υπόλοιπα τμήματα του ΠΑΟΚ: «Την Κυριακή που μας πέρασε, η πάλη βγήκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για τρίτη σερί χρονιά. Σαρώνουμε εκεί. Έχουμε ημιτελικό στην Κύμη στο μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο των γυναικών είμαστε πρώτοι, στο μπάσκετ είμαστε 2οι. Το χάντμπολ είναι τρένο. Όλα τα τμήματά μας μεσουρανούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Δεν χρωστάμε πουθενά, οπότε νομίζω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι υπερήφανος για αυτόν τον λαοφιλή σύλλογο, που μεσουρανεί».

Για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα κάνουμε σύντομα το ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Είμαστε μια ΠΑΟΚτζήδικη οικογένεια, το υπόσχομαι ότι θα λυθούν τα προβλήματα. Η ομάδα μπάσκετ είναι 4η στην βαθμολογία. Έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στον τελικό του κυπέλλου, και επίσης είμαστε στους «16» του BCL για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η ΑΕΚ είναι πελάτισσά μας τα τελευταία χρόνια άλλωστε και θα παίξουμε με αυτήν τώρα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βγει η χρονιά πολύ άνετα κι αν έρθουν τα αποτελέσματα που περιμένουμε, θα πανηγυρίσουμε κι άλλες επιτυχίες στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, που το αξίζει».

Για τα τρόπαια που κατακτήσει ο ΠΑΟΚ φέτος σε όλα τα τμήματα: «Πρέπει να κανονίσουμε μια τετράωρη εκπομπή και δεν θα μας φτάσει ένα δίωρο για να καταγράψουμε τα μετάλλια και τους τίτλους του φετινού ΠΑΟΚ σε όλα τα τμήματα. Από το πρωτάθλημα Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, μέχρι το σκάκι και το τάε-κβον-ντο που τα αποτελέσματα θα είναι πάρα πολύ καλά για τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...