Παπαθεοδώρου: «Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη…»

Από paokbc.gr: Από νωρίς σήμερα το μεσημέρι η ομάδα του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Χαλκίδα και ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης.
Πηγή: paokbc.gr
Παπαθεοδώρου: «Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη…»

Το μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τάσος Καμπούρης και θα είναι ένα πολύ σημαντικό ραντεβού για τον ΠΑΟΚ, στην προσπάθειά του να βρεθεί και πάλι σε ένα τελικό, για πρώτη φορά μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Βασική προϋπόθεση να ξεπεράσει το εμπόδιο της γηπεδούχου Κύμης, που είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα και σαφώς καλύτερη από αυτή την αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ, αλλά και από την χρονική περίοδο της κλήρωσης των ημιτελικών... Σε όλα αυτά αναφέρθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας για τον αυριανό αγώνα στο www.paokbc.gr

"Έχουμε ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Έναν ημιτελικό Κυπέλλου, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Κύμη, που έχει πλέον ένα καλά διαμορφωμένο ρόστερ. Είναι μία ομάδα που έχει επίσης πειθαρχία στο παιχνίδι της και καλή καθοδήγηση», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε «Προσπαθήσαμε εν μέσω αρκετών προβλημάτων να προετοιμαστούμε για έναν δύσκολο και σκληρό ημιτελικό. Σημασία έχει ότι είμαστε όλοι υγιείς και έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας αύριο, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να βρεθεί και πάλι σε έναν τελικό Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια».

Διαβάστε ακόμη...