Το μέλλον ανήκει στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης σχολιάζει στο SDNA την επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, στέκεται στο πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ υπογραμμίζει πως το μέλλον ανήκει στον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
Το μέλλον ανήκει στον ΠΑΟΚ

Ήταν μακράν η μεγαλύτερη ημέρα αγωνιστικά για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Ο σύλλογος τις τελευταίες χρονιές έχει κάνει σημαντικά βήματα ανοδικής πορείας και δεν έχει φτάσει τυχαία εδώ που βρίσκεται σήμερα.

Τα τελευταία δυο χρόνια έχει φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αν πέρυσι δεν είχαν γίνει όσα έγιναν τα οποία έχω σχολιάσει ουκ ολίγες φορές, τότε θα μιλάγαμε για έναν απόλυτο θρίαμβο του συλλόγου.

Λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, αλλά και της κόντρας που υπάρχει με τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια, η ομάδα μπήκε μέσα και με το... καλημέρα έδειξε την διαφορά δυναμικότητας που έχει από τους "ερυθρόλευκους". Ήταν μια εκπληκτική βραδιά, μια βραδιά απαντήσεων σε όλα αυτά που έχουν περάσει οι παίκτες του Λουτσέσκου αυτά τα δυο χρόνια.

Ήταν μια εμφάνιση ομάδας πρωταθλήτριας, κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που δεν υπήρχε αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ αποστόμωσε και τον τελευταίο καχύποπτο φίλαθλο και δεν σας κρύβω, πως από το παιχνίδι μέχρι και σήμερα, έχω μιλήσει με δεκάδες ανθρώπους εκτός ομάδας, όπου όλοι παραδέχονται την ανωτερότητα του Δικεφάλου και δίνουν συγχαρητήρια.

Είμαι περήφανος που υπηρέτησα αυτόν τον σύλλογο. Ζήσαμε στην Τούμπα μια μαγική ημέρα για την ομάδα μας. Το να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες, στο τεχνικό τιμ, στην διοίκηση, είναι πολύ λίγο σε όλα αυτά που μας έχουν προσφέρει. Τους αξίζουν πολλά μπράβο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος, απέδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και ποια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ειδικά στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Λουτσέσκου ήταν εκπληκτικοί! Συνολικά η απόδοση της ομάδας ήταν συγκλονιστική, ισοπέδωσε αγωνιστικά σε όλους τους τομείς τον Ολυμπιακό, ενώ έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε το σκορ να είναι πολύ μεγαλύτερο. Είδαμε τα παιδιά το πόσο πάθος έβγαλαν ώστε να πάρουν το ματς και να βρεθούν μια... ανάσα από το πρωτάθλημα. Υπάρχουν τρεις φάσεις που οι Βιεϊρίνια, Μάτος και Βαρέλα κάνουν τάκλιν και γυρνάνε και σφίγγουν τις γροθιές τους προς τον κόσμο. Όποιος είδε τις φάσεις, κατάλαβε πως ο Ολυμπιακός θα ήταν τυχερός αν έφευγε με τρία γκολ από την Τούμπα.

Θα ήθελα όμως να σταθώ σε τρεις παίκτες χωρίς να θέλω να αδικήσω την συνολική προσπάθεια των παικτών, καθώς όπως είπα παραπάνω, ήταν όλοι καταπληκτικοί. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενους για τα τρία παιδιά που σκόραραν στον αγώνα, είναι οι συμπάθειες μου στην ομάδα και τους τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση, κάτι που έχω ξανά αναφέρει σε σχόλιο μου εδώ στο SDNA.

Ποδοσφαιρικά, πιστεύω πως το μέλλον ανήκει στον ΠΑΟΚ. Έχει αλλάξει επίπεδο ο σύλλογος και τα επόμενα χρόνια θα είναι τα καλύτερα του συλλόγου. Η ομάδα είναι πανέτοιμη σαν σύνολο, είναι τέτοια η δομή της που με δυο βαριά τρεις σημαντικές προσθήκες, θα πρωταγωνιστεί και για τα επόμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα σωστό πλάνο, φάνηκε και τον Ιανουάριο αυτό και αξίζουν σε όλους που ασχολούνται με την ομάδα πολλά συγχαρητήρια. Ο Δικέφαλος βάζει τις βάσεις και για τα επόμενα χρόνια.

Κλείνοντας, θέλω να σταθώ στον κόσμο που πρόσφερε και αυτός μια μαγική βραδιά. Έδωσαν παράσταση οι φίλαθλοι της ομάδας και ότι και να γράψουμε είναι πολύ λίγο. Ο κόσμος έδειξε τέτοια ωριμότητα που αρμόζει σε έναν τέτοιο παιχνίδι που κρίνει πρωτάθλημα και δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα, ακόμα και όταν ο Σισέ γύρισε και έκανε χειρονομίες. Αυτός ο κόσμος έχει περάσει πολλά, κανείς δεν ξεχνάει τις αδικίες που έχει βιώσει διαχρονικά ο σύλλογος. Ήρθε η ώρα να χαρεί όλα αυτά που του στέρησαν, αρχής γενομένης από το φετινό πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...