«Πρότεινα τον Λέο στον ΟΣΦΠ, μου είπαν δεν είναι έτοιμος»

Από sdna.gr: Στην αποκάλυψη πως είχε προτείνει τον Λέο Ζαμπά στον Ολυμπιακό πριν από τον Δικέφαλο, προέβη ο μάνατζερ του βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Λέο Κορνατσίνι, ο οποίος τόνισε: «Χαίρομαι πολύ που δεν ήταν έτοιμος γι΄ αυτό το επίπεδο γιατί στον ΠΑΟΚ δείχνει ποιο είναι το πραγματικό του επίπεδο».
Πηγή: sdna.gr
«Πρότεινα τον Λέο στον ΟΣΦΠ, μου είπαν δεν είναι έτοιμος»

Παράλληλα αποθέωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την δουλειά που κάνει στον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε για το πως έζησε το ντέρμπι της Τούμπας.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την παρουσία του Ζαμπά στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Ήμουν στην Τούμπα, είδα το ντέρμπι. Σίγουρα ο Λέο Ζαμπά προοδεύει, είναι εμφανής η μεγάλη βελτίωσή του, τακτικά, σωματικά και πνευματικά. Ήταν σημαντικό το να δουλεύει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, κάνει σπουδαία δουλειά. Είχα δύο μήνες να τον δω και κάθε φορά που έρχομαι το διαπιστώνω».

Για τους σκάουτ που παρακολουθούν τον Ζαμπά: «Πολλοί άνθρωποι με καλούν για να πάρουν πληροφορίες για τον Λέο. Είναι φυσιολογικό αυτό στο ποδόσφαιρο όταν έχεις ένα νέο παιδί που τα πάει καλά, παίζει σε έναν αξιόλογο σύλλογο. Έχει πολύ καλή προοπτική. Πολλοί άνθρωποι με καλούν, έρχονται και τον βλέπουν στα παιχνίδια, αλλά σκέφτομαι ότι το πιο σημαντικό τώρα είναι να συνεχίσει να βελτιώνεται, να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος που έφερε τον Ζαμπά στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόφασή μου να φέρω τον Λέο στον ΠΑΟΚ. Αν μπορούσα θα έφερνα όλους μου τους παίκτες. Καλός σύλλογος, καλοί άνθρωποι, καλή δομή. Το αστείο είναι ότι ο πρώτος σύλλογος που είχα προτείνει τον Ζαμπά ήταν ο Ολυμπιακός και μου είπαν ότι ο Λέο δεν ήταν έτοιμος γι' αυτό το επίπεδο. Χαίρομαι πολύ που ο Λέο δεν ήταν έτοιμος γι΄ αυτό το επίπεδο γιατί στον ΠΑΟΚ δείχνει ποιο είναι το πραγματικό του επίπεδο».

Για το πώς έζησε το ντέρμπι: «Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα είναι πάντα σπουδαία. Νιώθω σαν στο σπίτι μου, σαν να είμαι στη Βραζιλία. Εχει να κάνει με τον κόσμο, το πόσο έντονα ζουν το ματς. Είναι η ατμόσφαιρα. Χωρίς αμφιβολία, η Τούμπα είναι κάτι ξεχωριστό».

Για τις συζητήσεις που είχε με τον ΠΑΟΚ να φέρει και άλλο ταλέντο: «Είμαι τυχερός, γιατί δουλεύω με πολλούς νεαρούς ταλαντούχους από τη Βραζιλία και την Ιταλία. Παρουσιάζω το προφίλ κάποιων παικτών σε συλλόγους, δεν θέλω να πιέζω τις ομάδες, θέλω τα πράγματα να γίνονται φυσιολογικά. Όταν ένα κλαμπ ενδιαφέρεται, τότε συζητάμε. Με τον ΠΑΟΚ συζητούσαμε για ένα σούπερ ταλέντο, αλλά τελικά πάει στην Premier League, δυστυχώς δεν θα έρθει εδώ».

Διαβάστε ακόμη...