“Έχουμε μπροστά μας δέκα τελικούς”

Από sfina.gr: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του αναφέρθηκε στην σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού αλλά τόνισε πως πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι γιατί ακόμα δεν πήραν το πρωτάθλημα.
Πηγή: sfina.gr
“Έχουμε μπροστά μας δέκα τελικούς”

Αρχικά τόνισε: "Το 3-1 επί του Ολυμπιακού ήταν μια νίκη που μας έδωσε προβάδισμα, αλλά υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά. Έχουμε αυτοπεποίθηση, υψηλό κίνητρο, αλλά υπάρχουν ακόμα 10 ματς να παίξουμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να συγκεντρωθούμε στο καθένα ξεχωριστά, να το αντιμετωπίζουμε σαν έναν τελικό, αυτός είναι ο τρόπος να τα καταφέρουμε»

είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «είναι λιγότερο σημαντικό το με πόσες νίκες θα τελειώσουμε, ή με πόσα ματς αήττητοι, το θέμα είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, γιατί αν δεν είσαι προσεκτικός, ρισκάρεις να χάσεις τα πάντα".

Eνώ για ότι συνέβη την περσινή σεζόν ανέφερε: «Δε μιλάμε για εκδίκηση για όσα έγιναν την περσινή σεζόν, παρά το γεγονός ότι η απογοήτευση ήταν μεγάλη και υπάρχουν πράγματα που θα τα κρατάμε για μια ζωή. Πέρσι ήμασταν η ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα στο γήπεδο αλλά δεν μπορέσαμε να το χαρούμε, κι ίσως αυτός ο θυμός να εξελίχθηκε σε μια ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία φέτος».

Διαβάστε ακόμη...