Η απόλυτη ξεφτίλα της ΚΕΔ: Πρώτος σε ορισμούς ο Κομίνης!

Από sdna.gr: Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γιώργος Κομίνης σπάει όλα τα κοντέρ, αφού έχει καταφέρει να οριστεί φέτος σε 17 αναμετρήσεις ως πρώτος ή τέταρτος διαιτητής και να γίνει πλουσιότερος κατά 18.750 ευρώ, αφήνοντας έτη φωτός πίσω του όλους τους άλλους διαιτητές!
Πηγή: sdna.gr
Η απόλυτη ξεφτίλα της ΚΕΔ: Πρώτος σε ορισμούς ο Κομίνης!

Δεν εξηγείται αλλιώς, ίσως έχει υπογράψει κάποιο... συμβόλαιο με την ΚΕΔ. Διαφορετικά δεν εξηγούνται οι τόσοι ορισμοί του Γιώργου Κομίνη την φετινή περίοδο. Ο διαιτητής του πολυσυζητημένου περσινού ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, πάει να σπάσει φέτος κάθε ρεκόρ σε ορισμούς, παρότι κατ' εξακολούθηση διαπράττει διαιτητικά εγκλήματα.

Το τελευταίο εξ' αυτών συντελέστηκε στα Γιάννενα, όπου ο Θεσπρωτός διαιτητής δεν έδωσε ούτε φάουλ στην εγκληματική αγκωνιά στον Ινσούα, ο οποίος αποχώρησε με κάταγμα στο ζυγωματικό και κορυφαίο χάι-λάιτ την αποβολή του Σάντι Κριζμάν καθ' υπόδειξη του τέταρτου, αφού δεν γνώριζε αν ο Κροάτης παίκτης του ΠΑΣ που ενώ είχε γίνει αλλαγή, έριξε δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο έπρεπε να αποβληθεί!

Κάπως έτσι, ο Κομίνης έχει οριστεί φέτος να διευθύνει 11 αγώνες της φετινής Super League, αφήνοντας... έτη φωτός πίσω του τον Παπαπέτρου, ο οποίος έπεται με 8!

Αν μάλιστα σε αυτούς προσθέσει κανείς τους τρεις ορισμούς του σε ρόλο τέταρτου διαιτητή, αλλά και τα τρία ματς κυπέλλου που έχει κληθεί να σφυρίξει, τότε ο αριθμός των συνολικών παιχνιδιών φτάνει τα 17 (!) νούμερο εξωπραγματικό αν σκεφτεί κανείς πως βρισκόμαστε μόλις στα 2/3 της σεζόν.

Για να κάνουμε πιο... λιανά την απόλυτη ξεφτίλα της ΚΕΔ, ο Κομίνης παρά τα απανωτά του λάθη, έχει γίνει από τους συνεχόμενους αυτούς ορισμούς πλουσιότερος φέτος κατά 18.750 ευρώ, αφού για κάθε ματς Super League που σφυρίζει ως πρώτος παίρνει καθαρά 1500 (το 10% συνήθως πάει στον σύνδεσμο του κάθε διαιτητή), για κάθε ορισμό ως τέταρτος η ταρίφα είναι 350 ευρώ, για κάθε αγώνα κυπέλλου με ομάδες Super League το ποσό είναι 600 ευρώ, ενώ πέφτει στο μισό αν σε αυτόν συμμετέχει ομάδα κατώτερης κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμη...