Διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου!

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου.
Πηγή: acpaok.gr
Διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου!

Επιτυχία για το τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ και τον Μανώλη Μάκρη, καθώς με άλμα στα 15.69 αναδείχθηκε 3ος Πανελληνιονίκης στο άλμα τριπλούν, δείχνοντας πως αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στα άλματα, αφού για άλλη μια φορά ανέβηκε στο βάθρο και μετά από την ολοκλήρωση του αγωνίσματος, χάρισε στον εαυτό του και στην ομάδα μας το χάλκινο μετάλλιο.

Πολύ ωραία εμφάνιση από τη σκυταλοδρομία 4x400 Ανδρών, αποτελούμενη από τους Ευθύμιο Καραγιώργο, Βασίλειο Μπαρμπεράκη, Λεωνίδα Γαϊτανίδη και Γεράσιμο Μαβιλίδη Γεράσιμο, καθώς τερμάτισαν 6οι Πανελληνιονίκες, ενώ κανένας από τους τέσσερις αθλητές δεν ανήκει ηλικιακά στην κατηγορία των ανδρών, αλλά σε μικρότερες κατηγορίες, γεγονός που χαρακτηρίζει την επιτυχία τους ενθαρρυντική για τη συνέχεια.

Ο Ευθύμιος Καραγιώργος και ο Γεράσιμος Μαβιλίδης συμμετείχαν επίσης στα 400μ., ενώ ο Λεωνίδας Γαϊτανίδης στα 200μ. και στα 60μ..

Στο άλμα εις μήκος 10ος Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε ο Γιάννης Μανταρτζίδης με άλμα στα 6.67, ενώ στο αγώνισμα συμμετείχε και ο Στυλιανός Τσοχατζής.

Η 2η στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΑμεΑ Στέλλα Σμαραγδή συμμετείχε στο άλμα εις μήκος με επίδοση 4.94, ενώ στο ίδιο αγώνισμα η Νίκη Ιακωβίδου δεν αγωνίστηκε τελικά λόγω τραυματισμού.

Στον τελικό του άλματος επί κοντώ προκρίθηκε ο Στέφανος Τσολακίδης, ολοκληρώνοντας τελικά τον αγώνα του στην 11η θέση. Η επίδοσή του όμως στα 4.45 μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική, καθώς λόγω τραυματισμού αγωνίστηκε και πάλι με μισή φόρα.

Στο ομώνυμο αγώνισμα, η Περσεφόνη Βασιλειάδου είχε 3 άκυρα άλματα.

Ο Κωνσταντίνου Δημήτριος ξεκίνησε τον αγώνα του στο έπταθλο, όμως μετά από θλάση που υπέστη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα του.

Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια!

Διαβάστε ακόμη...