Ενισχύεται το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ Mateco!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ΠΑΟΚ Mateco ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την Aleksandra Kuzmanovska, η οποία αναλαμβάνει ως προπονήτρια τερματοφυλάκων της ομάδας του Δικεφάλου.
Πηγή: acpaok.gr
Ενισχύεται το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ Mateco!

Η Aleksandra Kuzmanovska έχει αποτελέσει μέλος των τεχνικών τιμ των ομάδων Ilinden και Vardar, της Ακαδημίας Χάντμπολ Andrea Lekic, της Spartak Kisela, ενώ έχει αποτελέσει και μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Ομάδας της ΠΓΔΜ. Επιπλέον, είναι Πρόεδρος και προπονήτρια της ομάδος Kuzman.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Aleksandra Kuzmanovska δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας εξέφρασε το ενδιαφέρον του για να συνεργαστούμε και να δουλέψω με τις τερματοφύλακες της ομάδας. Εκείνη τη στιγμή, εργαζόμουν σε μία άλλη ομάδα, αλλά δεν ήμουν ικανοποιημένη με τις συνθήκες δουλειάς. Έτσι, λοιπόν, παραιτήθηκα, αποδέχθηκα την πρόταση και ήρθα σύντομα στην Ελλάδα, ώστε να δοκιμάσω αυτή την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε. Κατά την πρώτη έλευσή μου στην Ελλάδα, έμεινα τέσσερις μέρες, δούλεψα δοκιμαστικά με την ομάδα και αποφασίσαμε από κοινού να ξεκινήσουμε μία συνεργασία. Μου αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ, καθώς πριν έρθω είχα διαβάσει και μάθει πράγματα από φίλους. Πάρα πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τον ΠΑΟΚ. Είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα που επικρατεί μέσα στο τμήμα, ανάμεσα στα κορίτσια, ο τρόπος που δουλεύουν και έτσι αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί τους. Η ομάδα θέλει να γίνεται διαρκώς καλύτερη και πιο δυνατή, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σε κάθε θέση. Φέτος, φυσικά, ο στόχος μας είναι το νταμπλ. Ελπίζω και εύχομαι πως όλοι μαζί θα τον πετύχουμε! Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, με αποδέχθηκαν πολύ γρήγορα όλες οι αθλήτριες και τις ευχαριστώ για αυτό».

Διαβάστε ακόμη...