«Γι’ αυτό παίζω μπάσκετ»

Ιδιαίτερες δηλώσεις από τον πολύ μεγάλο Αμερικανό του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
«Γι’ αυτό παίζω μπάσκετ»


Με αφορμή το all star game και την επικράτηση του Γκος στα τρίποντα, ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε μερικές αποθεωτικές δηλώσεις για τον σπουδαίο Αμερικανό του Δικεφάλου.

Σήμερα ο Φιλ Γκος απάντησε μέσω διαδικτύου με έναν πολύ ωραίο τρόπο: «Παίζω μπάσκετ σε όλη μου τη ζωή και έχω βιώσει πράγματα τα οποία ονειρεύτηκα. Προσπαθώ να παίζω το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο και το πιο σημαντικό να ΚΕΡΔΙΖΩ! Ακούγοντας κάποιον να μιλάει για μένα με αυτό τον τρόπο, με κάνει να νιώθω ότι άξιζε όλη την ώρα που πέρασα μακριά από την οικογένεια και τους φίλους μου. Άξιζαν επίσης όλες οι αμέτρητες ώρες που πέρασα στο γυμναστήριο! Ποτέ δεν έπαιξα το παιχνίδι για οποιαδήποτε αναγνώριση. Αλλά αυτά που άκουσαν ήταν εκπληκτικά. ήταν ΑΛΗΘΕΙΑ! ΣΑΣ ευχαριστώ κόουτς Μπλατ».

Θυμίζουμε ότι ο Μπλατ δήλωσε χθες: «Είστε όλοι εδώ και βλέπετε τόσα πολλά παιχνίδια, τόσους πολλούς ξένους παίκτες να έρχονται σε αυτήν την υπέροχη μπασκετική χώρα. Ίσως να το παρακολουθείτε και στην Ευρώπη. Ο Φιλ είναι ένας από τους κλασάτους παίκτες, από τους πιο αληθινούς εκπροσώπους, από αυτό που είναι το διεθνές μπάσκετ. O τρόπος που έχει μπει σε μια ξένη χώρα είναι παράδειγμα προς μίμηση. Παρότι είναι σε μια χώρα με πολύ μεγάλους παίκτες, ο Φιλ Γκος είναι επίσης είναι ένας παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...