«Συγκινήθηκα με τη νίκη, το DNA του ΠΑΟΚ δεν φεύγει» (aud)

Από arenafm.gr: Ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας, μίλησε στην εκπομπή «Full επίθεση» στον ARENA FM 89.4 για την μεγάλη νίκη του Δικεφάλου κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή, και την πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «ασπρόμαυρους» φέτος.
Πηγή: arenafm.gr
«Συγκινήθηκα με τη νίκη, το DNA του ΠΑΟΚ δεν φεύγει» (aud)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση χθες. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση και μια διπλή νίκη για εμένα. Για την περυσινή φυγή, εισέπραξαν φέτος από ενάμιση γκολ και για τα δυο ματς. Το μόνο που καταλαβαίνω για αυτή την ομάδα, γιατί εισπράττω όλο αυτό που βγαίνει στο χορτάρι από την κεφαλή μέχρι τον τελευταίο, είναι ότι γίνεται πολύ σωστή δουλειά. Όταν έχεις μια τέτοια ομάδα, που και πέρυσι ήταν καλή, είναι αμαρτία να τα χάνεις από τέτοιες περιπτώσεις όπως η περυσινή. Μόνο από προβοκάτσια μπορείς να χάσεις τέτοια παιχνίδια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα, αν δεν κάνουμε αυτοκτονία δεν πρόκειται να το χάσουμε, αλλά κάθε παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με την ίδια λογική».

Για το τι σκέφτηκε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα: «Σκέφτηκα πως έπρεπε να κατέβω από τα επίσημα και να πάω στα αποδυτήρια. Έπρεπε να εκτονωθεί η κατάσταση αυτή που νιώσαμε όλα τα στελέχη της ομάδας στα επίσημα. Ζήσαμε ιδιαίτερα έντονα τις στιγμές εκείνη την ώρα. Πήγα σε αυτό το σαλονάκι να εκτονωθώ λίγο και φώναξα εκεί αυτά που ήθελα με τους ανθρώπους της ομάδας. Όπως έκανα παλιά όταν έπαιζα, στα αποδυτήρια».

Για τον Ολυμπιακό και την αντιμετώπιση του αγώνα από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: «Εγώ φοβόμουν το χθεσινό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια έχει αρκετή βελτίωση. Ο προπονητής διαχειριζόταν καλά το υλικό, αλλά συνέβη χθες αυτό που έλεγα. Έπρεπε να τους πιάσουμε από το λαρύγγι από τα πρώτα πέντε λεπτά και με την βοήθεια του κόσμου να μην τους αφήσουμε να ανασάνουμε. Μπήκαν με αυτή τη διάθεση τα παιδιά χθες, δεν ξέρω αν τους μεταβίβασα αυτά που ήθελα, αλλά έγιναν. Το θέμα είναι τι θα κάνεις εσύ μέσα στο γήπεδο όχι οι άλλοι. Παίξαμε καθαρά το παιχνίδι, έπαιξαν οι ομάδες ποδόσφαιρο.

Αυτή η ομάδα και με τα στελέχη που έχει και το καλό ρόστερ που έχει, μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο που εμένα με ικανοποιεί. Ο προπονητής διαχειρίζεται την ομάδα όπως πρέπει. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές, έχει τεχνίτες, έχει δυνατούς που παλεύουν μέχρι τέλους. Το χαίρομαι πραγματικά. Περιμένω να δω το ίδιο ποδόσφαιρο με αυτό που παίζει και στη συνέχεια. Μεγάλο ή μικρό ματς, πρέπει να αντιμετωπιστεί το ίδιο. Εγώ είμαι 60 χρόνια στην ομάδα και το βλέπω, το νιώθω ότι κάτι πάει καλά. Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει λογική. Το DNA που λέγεται ΠΑΟΚ και δεν φεύγει εύκολα».

Διαβάστε ακόμη...