«Το χρωστούσαν στον κόσμο, διότι πέρσι μας το έκλεψαν στα χαρτιά.»

Από thessports.gr: O Βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Απόστολος Τσουρέλας, αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα.
Πηγή: thessports.gr
«Το χρωστούσαν στον κόσμο, διότι πέρσι μας το έκλεψαν στα χαρτιά.»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ατμόσφαιρα ενθουσιασμού που επικρατεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Το εισπράττω από το πρωί, όπου κι αν πήγα. Είναι ένα μεγάλο γεγονός για την πόλη μας, έλειπε πολύ αυτό το Πρωτάθλημα, το οποίο όλοι θεωρούν, πλέον, ότι θα έρθει. Δεν διανοείται κανείς, πλέον, παρ' όλες τις επιφυλάξεις που υπάρχουν, ότι μπορεί να χαθεί αυτό το Πρωτάθλημα».

Για το τι τον εντυπωσίασε: «Ο τρόπος που μπήκαν να παίξουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Πάντα λέμε για τακτικές και συστήματα, όμως, αυτό που έπαιξε αποφασιστικό ρόλο ήταν το ότι οι παίκτες ήταν πιο γρήγοροι και αποφασιστικοί. Ήθελαν τη νίκη και δικαίως την πήραν. Ήταν σοβαροί και συνάμα άκρως επιθετικοί. Άσκησαν πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό δεν υστέρησε κανείς. Ήταν όλοι πολύ καλοί. Το χρωστούσαν στον κόσμο, διότι πέρσι μας το έκλεψαν στα χαρτιά. Και πέρσι αν γινόταν το ματς, το ίδιο θα συνέβαινε».

Για τη συνέχεια από εδώ και πέρα: «Στόχος μας πρέπει να είναι και το Κύπελλο. Δεν έχουμε πάρει ποτέ το νταμπλ και φέτος είναι η καλύτερη συγκυρία».

Διαβάστε ακόμη...