Η αρχηγάρα τους... ξεκοκάλισε (pic)

Από Τα ευχάριστα «βάρη» του αρχηγού, η δίψα για το πρωτάθλημα και η αποθέωση του κόσμου.
Πηγή: paok24.com
Η αρχηγάρα τους... ξεκοκάλισε (pic)

Είναι ο άνθρωπος που για μία ακόμη σεζόν σηκώνει τις πλάτες του τον ΠΑΟΚ και τον οδηγεί στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετά από πολλά χρόνια.

Είναι ο άνθρωπος που διψάει περισσότερο από όλους για να σηκώσει σαν αρχηγός ένα ιστορικό πρωτάθλημα για τον Δικέφαλο του Βορρά, έχοντας ζήσει δύσκολες στιγμές στο παρελθόν με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, γνωρίζοντας τον πόλεμο και την αδικία που έχει υποστεί η ομάδα του ΠΑΟΚ από κάθε αντίπαλο.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν και στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, συγκλονιστικός με την εμφάνιση του και ήταν ο παίκτης που άνοιξε το δρόμο για τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ.

Στο 79ο λεπτό άφησε τη θέση του στον Γιαννούλη με την Τούμπα να σηκώνεται στο πόδι για να αποθεώσει τον αρχηγό του ΠΑΟΚ που ανταπέδωσε το «ζεστό» χειροκρότημα, όπως έγινε και στο φινάλε του αγώνα με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή να γίνεται ένα με τους συμπαίκτες του και τον κόσμο του Δικεφάλου.

Δε δίστασε να λειτουργήσει ακόμη και σε ρόλο «πυροσβέστη» όταν με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης οι παίκτες του Ολυμπιακού προκάλεσαν με τη στάση τους, μην μπορώντας να αντέξουν την ήττα τους, με τον ίδιο να ηρεμεί τους συμπαίκτες του και τον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Μάλιστα, ο Βιεϊρίνια αναδείχτηκε και πολυτιμότερος της αναμέτρησης, με τον ίδιο να παραλαμβάνει το βραβείο του έχοντας στην αγκαλιά του την κόρη του.

Άλλωστε, όπως είπε και ο ίδιος, είτε σηκώνει την κόρη του αγκαλιά, είτε είναι αρχηγός στον ΠΑΟΚ, είναι το ίδιο ευχάριστο «βάρος» και χαίρεται που τα καταφέρνει εξίσου καλά και στα δύο.

Πάντα στο πλευρό του Πορτογάλου, η σύζυγος του, που δε θα μπορούσε και η ίδια να μην είναι χαρούμενη για την εμφάνιση του Αντρέ, αλλά και για το γκολ το οποίο πέτυχε.

Η φωτογραφία μάλιστα που δημοσίευσε, με τον Βιεϊρίνια σε ρόλο σεφ να είναι έτοιμος να κατασπαράξει έναν γαύρο τα... λέει όλα!

Διαβάστε ακόμη...