Ενισχύεται με Βακάλη το τεχνικό τιμ...

Το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ΠΑΟΚ Mateco ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καθηγητή φυσικής αγωγής Βακάλη Γιώργο, ο οποίος θα ενισχύσει το τεχνικό τιμ της ομάδας, αναλαμβάνοντας την θέση του strength and conditioning coach.
Πηγή: acpaok.gr
Ενισχύεται με Βακάλη το τεχνικό τιμ...

Ο 33χρονος γυμναστής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατέχοντας επίσης πιστοποιήσεις διεθνούς επιπέδου (DNAFit Accredited Personal Trainer ως ο μοναδικός πιστοποιημένος με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα από την DNAFit και NASM International Certified Personal Trainer).

Ο Γιώργος Βακάλης διέγραψε λαμπρή πορεία στο άθλημα του handball ως αθλήτης σε μια καριέρα, η οποία χαρακτηρίστηκε από πολλές προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες, ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος κι αρχηγός των μικρών εθνικών ομάδων, καθώς επίσης κι αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής ομάδας ανδρών με πολλές διεθνείς συμμετοχές!

Για τη συνεργασία αυτή, ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το φετινό τιμ, όπως διαμορφώνεται. Έρχεται την κατάλληλη στιγμή να πλαισιώσει την ομάδα των προπονητών μας ο Γιώργος Βακάλης, ένας άνθρωπος που με την ποιότητά του ως αθλητής, επαγγελματίας και κυρίως ως προσωπικότητα θα μας ανεβάσει επίπεδο, κάνοντας το ταβάνι μας ευχάριστα άγνωστο...».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...