«Δε χάνεται αυτός ο αγώνας!»

Από inpaok.com: Ο Λίνο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν όσο λίγοι από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Δε χάνεται αυτός ο αγώνας!»

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ που αγωνίστηκε με τον Δικέφαλο από το 2009 έως και το 2014 θεωρεί τους «ασπρόμαυρους» δεύτερη οικογένεια του και την Τούμπα... σπίτι του.

Όπως όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, έτσι και αυτός ανυπομονεί για το σημαντικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Λίνο, μίλησε στο INPAOK για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» τονίζοντας τη σημαντικότητα του αγώνα.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος που πλέον έχει τη θέση του σκάουτερ στον Δικέφαλο αναφέρθηκε στο στοιχείο που μπορεί να δώσει στους «ασπρόμαυρους» τη νίκη, αλλά και στο ότι θα επιθυμούσε να παίζει ακόμα ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Θα έρθεις στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα για το ντέρμπι αν και θα το ήθελα πολύ. Παρόλα αυτά σίγουρα θα το παρακολουθήσω. Δεν χάνεται αυτός ο αγώνας».

Ποιο θεωρείς πως είναι το στοιχείο που θα δώσει στον ΠΑΟΚ τη νίκη;

«Τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα και δύσκολα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος πως αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπουν στο γήπεδο παθιασμένοι και συγκεντρωμένοι θα είναι αυτοί που στο τέλος του αγώνα θα έχουν κερδίσει τους τρεις βαθμούς».

Πιστεύεις πως αν ο ΠΑΟΚ πάρει τη νίκη θα μπορεί να θεωρηθεί από τώρα πρωταθλητής;

«Σίγουρα αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει αυτόν τον αγώνα κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τον στόχο του και γίνεται το φαβορί, αλλά όχι δεν θα έχει κατακτήσει ακόμα το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ακόμα και άλλες αγωνιστικές μέχρι το τέλος της σεζόν».

Μήπως... ζηλεύεις λίγο τους παίκτες του ΠΑΟΚ που θα παίξουν σε αυτό το ντέρμπι;

«Όχι δεν τους ζηλεύω, αλλά δεν σου κρύβω πως θα ήθελα να παίζω ακόμα στον ΠΑΟΚ. Ποτέ μου δεν θα διάλεγα μόνο έναν αγώνα για να παίξω, αλλά αυτό το ντέρμπι έχει κάτι το διαφορετικό, αυτός ο αγώνας έχει έξτρα κίνητρο».

Θα ήθελες να πεις κάτι στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Είστε οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου! Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, στηρίξτε την ομάδα από την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα!»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...