Κουλούρης στο PAOK24: «Ήρθε η ώρα να τα δώσουμε όλα!»

Από paok24.com: Τι είπε για την έως τώρα πορεία της σεζόν, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Κουλούρης στο PAOK24: «Ήρθε η ώρα να τα δώσουμε όλα!»

Η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ συνεχίζει την... αντεπίθεση της στο δεύτερο γύρο με στόχο να βρεθεί στις θέσεις των φετινών playoffs.

Ο πολίστας του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο PAOK24 σχολιάζοντας αρχικά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στο Παλαιό Φάληρο:

«Παίξαμε εξαιρετικά απέναντι σε μία ομάδα που την είχαμε δει στο πρώτο γύρο και είχαμε βγάλει το συμπέρασμα πως πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Όντως οι αντίπαλοι μας αγωνίστηκαν με την ίδια ακριβώς άμυνα, πάνω στην οποία είχαμε δουλέψει, δεν είχαν λύσεις στην επίθεση γιατί είχαμε κλείσει πολύ καλά τους "χώρους" μας, ενώ και ο τερματοφύλακας μας βρέθηκε σε καλή ημέρα. Επίσης, πολύ καλά πήγε επιθετικά και ο Χρήστος Παυλίδης με τα δύο γκολ που πέτυχε και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που δείξαμε».

Για τη βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια απάντησε:

«Όπως συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι και φέτος δείχνουμε ότι στο δεύτερο γύρο βρίσκουμε τα πατήματα μας σιγά - σιγά. Έχουμε δύο νίκες που μας έχουν δώσει ψυχολογία. Προπονούμαστε σταθερά και σκληρά και αυτό οφείλεται και στον Πάνο Βέργο που είναι χρόνια στην ομάδα και ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. Οι νεαροί παίκτες που αγωνιζόμαστε βασικοί ή ερχόμαστε από τον πάγκο βοηθάμε τους πιο έμπειρους για να μοιράζεται ο χρόνος και να βρεθούν οι λύσεις που πρέπει. Επίσης ήρθε ο φουνταριστός μας, ο Χαραλαμπόπουλος στη Θεσσαλονίκη για να κάνει μία εβδομάδα προπονήσεις μαζί μας και αυτό βοήθησε όλη την ομάδα, ώστε να τον βρίσκει ακόμη καλύτερα την ώρα του αγώνα. Έχουμε ανεβάσει επίσης τα ποσοστά μας στον παίκτη παραπάνω και αυτό είναι επίσης σημαντικό».

Σχετικά με το κρίσιμο σημείο στο οποίο μπαίνει πλέον το πρωτάθλημα σχολίασε:

«Μπαίνουμε σε ένα στάδιο της σεζόν που απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση και πρέπει να πάρουμε τις νίκες που πρέπει απέναντι στον ΟΦΘ, τη Χίο και τον Υδραϊκό. Δε γίνεται να χάσεις αυτά τα παιχνίδια, γιατί εκτός από το σερί, θα μας πληγώσει και ψυχολογικά ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Είμαστε στην πέμπτη θέση, συνεχίζουμε για τον στόχο μας που είναι τα playoffs και θα τα δώσουμε όλα από εδώ και πέρα. Θα είναι ένα πρωτάθλημα, όπως και πέρσι, που οι θέσεις που οδηγούν στα playoffs, στην απευθείας παραμονή και τα playouts θα κριθούν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική και με μικρές βαθμολογικές διαφορές μεταξύ των ομάδων».

Διαβάστε ακόμη...