Κούδας: “Την Κυριακή πανηγυρίζουμε πρωτάθλημα”!

Από sfina.gr: Ο Γιώργος Κούδας έχει βαρύνουσα άποψη για τα θέματα του ΠΑΟΚ και την κατέθεσε στην "Βεργίνα Τηλεόραση" για το ντέρμπι της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας των βετεράνων που έγινε χτες στην Τούμπα.
Πηγή: sfina.gr
Κούδας: “Την Κυριακή πανηγυρίζουμε πρωτάθλημα”!

Πήρε μάλιστα και την πλακέτα που ετοίμασε ο Σύλλογος παλαιμάχων για τον Ιβάν Σαββίδη, ευχαριστώντας εκ μέρους του προέδρου, που δεν ήταν παρών.

Ο Κούδας λοιπόν, είναι απόλυτος: «Κερδίζουν την Κυριακή και γράφουν ιστορία οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ξέρουν ότι αυτό είναι το ματς της χρονιάς, είναι αγώνας που οδηγεί στο πρωτάθλημα και επειδή έχουμε πάρει δυο τίτλους, ενώ έπρεπε πολλούς περισσότερους, είναι ευκαιρία να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος της σεζόν μια ιστορική επιτυχία».

Για τη σημερινή κατάσταση: «Ο προπονητής Λουτσέσκου έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πάρα πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα, οικογενειακό κλίμα, όπως και το 1976 όταν πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα με τον Λόραντ. Ίδιο κλίμα έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ, όπως τότε...»

Για τις δυσκολίες του αγώνα: «Ξέρει καλύτερα ο προπονητής, αλλά θα πρέπει να επισημάνω ότι πρέπει να πιέσουν από τα πρώτα λεπτά για να σκοράρουν και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις νίκης. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι η συμπεριφορά του κόσμου, γιατί μας της έχουν... στημένη και εάν γίνει κανένα λάθος, όπως την προηγούμενη φορά, τότε θα είναι αυτοκτονία. Πήραμε όλα τα μέτρα για να αποφευχθεί η... στραβή και πιστεύω ότι ο κόσμος μας θα είναι άψογος την Κυριακή και στο φινάλε θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί αγκαλιασμένοι».

Διαβάστε ακόμη...