«Δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ»

Από paok24.com: Όσα είπε η Αμερικανίδα για τη δουλειά που γίνεται στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου, το επίπεδο του αθλήματος στην Ελλάδα, αλλά και τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paok24.com
«Δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ»

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα καταφέρνοντας να είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό.

Μία από τις πρωταγωνίστριες της σεζόν είναι η Αλέξις Γκόβαν η οποία μίλησε για όλα, ξεκινώντας από τη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Πανιώνιο:

«Παίξαμε με τον Πανιώνιο και μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε αρκετές παίκτριες.Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς έπρεπε να κάνουμε το καθήκον μας και να κερδίσουμε ώστε να παραμείνουμε ψηλά, κάτι που το καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενες γι αυτό».

Για το αν περίμεναν πως ο ΠΑΟΚ θα είναι στη 2η θέση είπε:

«Ο τρόπος που δουλέψαμε και παίξαμε στο πρώτο μισό της σεζόν μας έκανε να το περιμένουμε γιατί δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά και προπονούμαστε μαζί αντιμετωπίζοντας όλες τις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν».

Για τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη:

«Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη, είναι μικρότερη πόλη από την Αθήνα, δεν έχει τόσους πολλούς ανθρώπους τόση πολύ κίνηση, μ' αρέσει η θέα και γενικά η πόλη!».

Σχετικά με το παιχνίδι με το Σπόρτινγκ που ακολουθεί:

«Έχουν ενισχυθεί με Αμερικανίδες παίκτριες, όποτε θα δούμε μια διαφορετική ομάδα από αυτή του πρώτου γύρου, παίζουμε εκτός όποτε θα είναι διαφορετικό από την προηγούμενη φορά που ήμασταν «σπίτι» μας».

Για το πώς έβλεπε τον ΠΑΟΚ όταν τον αντιμετώπισε πέρσι ως αντίπαλος με τη φανέλα του Πρωτέα Βούλας:

«Ήταν μία σκληρή ομάδα. Το να παίζεις εδώ ως αντίπαλος είναι «σκληρό» γιατί ο τρόπος που υποστηρίζουν οι άνθρωποι τον ΠΑΟΚ δημιουργεί μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, όταν έρχεσαι με μία άλλη ομάδα».

Το μήνυμα της για τον τραυματισμό της αρχηγού, Ανθούλας Ταρπάγκου:

«Είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψει γρήγορα είναι πολύ "σκληρή"»!

Τέλος, για το επίπεδο του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα:

«Πιστεύω ότι είναι καλό και σε σχέση με πέρσι ακόμη καλύτερο, και με τις Αμερικανίδες όλο και ανεβαίνει το επίπεδο. Μου αρέσει πολύ, είναι ανταγωνιστικό»

Διαβάστε ακόμη...