«Να το σηκώσουμε στην έδρα μας!»

Από inpaok.com : Ο πρωταθλητής με το τμήμα πάλης των εφήβων του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Πεπές, μίλησε στο INPAOK, για το πως προέκυψε η μεγάλη διαφορά από την δεύτερη θέση, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Παλατάκι, για τους κυρίους Μάλλιο και Αμοιρίδη, αλλά και για το αν το μέλλον της πάλης ανήκει στον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
«Να το σηκώσουμε στην έδρα μας!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον εαυτό του:

«Είμαι πρωταθλητής με τους εφήβους του ΠΑΟΚκαι εν δυνάμει με το ανδρικό. Τώρα είμαι δεύτερος στην Ελλάδα σε ανδρικό επίπεδο και όλοι περιμένουμε το πρωτάθλημα στο Παλατάκι και όλοι θέλουμε να το κατακτήσουμε και αυτό».

Για το πρωτάθλημα των εφήβων:

«Πιστεύω είμασταν το φαβορί, είμασταν οι καλύτεροι και το ξέραμε από πριν πως είμαστε από τις καλύτερες ομάδες και το αποδείξαμε αυτό».

Για την μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο:

«Πιστεύω είμασταν οι καλύτεροι και παρ’ όλο τους τραυματισμούς, καταφέραμε το σηκώσαμε και είμαστε περήφανοι, γιατί με δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας, δεν είχαμε γήπεδο, αλλά και λόγω των τραυματισμών, καταφέραμε και κάναμε αυτό που έπρεπε».

Για το πανελλήνιο που θα διεξαχθεί στο Παλατάκι (9-10/2):

«Πιστεύω να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, περιμένουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, να μας στηρίξει. Είμαστε και πάλι το φαβορί, είναι πολλά παιδιά που είναι Πρωταθλητές εδώ και χρόνια και με τις προπονήσεις και με την βοήθεια του ΠΑΟΚ, θα συνεχίσουμε για να κάνουμε το καλύτερο».

Για τον έφορο της ομάδας, Χάρη Μάλλιο:

«Ο κύριος Χάρης είναι δίπλα μας συνέχεια, σε ότι χρειαστούμε και παρ’ όλο τις δυσκολίες, προσπαθεί και αυτός να κάνει το καλύτερο δυνατό με τον δικό του τρόπο».

Για τον κύριο Αμοιρίδη:

«Ο κύριος Αμοιρίδης είναι αυτός που στηρίζει την ομάδα. Που αν δεν είναι η ίδια η ομάδα, το 50% του τμήματος και όσα έχουμε καταφέρει οφείλονται σε αυτόν. Μας στηρίζει συνέχεια, του οφείλουμε πολλά και πιστεύουμε πως θα συνεχίσουμε να μας στηρίζει».

Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να κυριαρχεί στην Ελλάδα:

«Πιστεύω πως ναι, διότι είναι μια ομάδα που έχει παρελθόν με πολλούς αθλητές και πέρα από το παρών έρχονται και οι πιο νέοι, οι οποίοι είναι πρωταθλητές μέχρι και τις ακαδημίες, που μπορούν να στηρίξουν την ομάδα εξίσου καλά και στο μέλλον και να την διατηρήσουν στην κορυφή».

Διαβάστε ακόμη...