Καλή επιτυχία Γρηγόρη!

Από acpaok.gr:  Την παραίτησή του από το πόστο του Team Manager του ανδρικού τμήματος χάντμπολ ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV γνωστοποίησε ο κ. Γρηγόρης Νατσιόπουλος μέσω σχετικής ανακοίνωσης, η οποία είχε ως εξής:
Πηγή: acpaok.gr
Καλή επιτυχία Γρηγόρη!

«Κύριε Πρόεδρε,

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το τμήμα χειροσφαίρισης ανδρών για καθαρά επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους και σε καμία περίπτωση για λόγους που αφορούν το Σωματείο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα εσάς προσωπικά και στην συνέχεια τον κ. Πετρίδη, καθώς και τον κ.Καπετανακη αλλά και όλο το προσωπικό του ΠΑΟΚ, διοικητικό και μη, όπως και όλους όσους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα, παίκτες, προπονητές, γιατρούς και λοιπούς. Ήταν τιμή μου και το θεωρώ μετάλλιο το πέρασμά μου από τον Σύλλογό μας και ελπίζω στο μέλλον, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν να συνεργαστούμε ξανά. Ήμουν, είμαι και θα είμαι στρατιώτης του Α.Σ. ΠΑΟΚ και η κάθε επιτυχία σε οποιοδήποτε τμήμα θα είναι χαρά μου.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Νατσιόπουλος Γρηγόρης
Team manager handball»

Ο Σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ευχαριστούν τον κ. Γρηγόρη Νατσιόπουλο για την έως τώρα συνεργασία και του εύχονται καλή επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του πορεία».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...