«Κατα 90% πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ αν κερδίσει»

Από thessports.gr: O Σταυρός Τσουκαλάς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι με πιθανή νίκη του Δικεφάλου αγκαλιάζει το πρωτάθλημα κατά 90%.
Πηγή: thessports.gr
«Κατα 90% πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ αν κερδίσει»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αν χάσει ο Ολυμπιακός, χάνει μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ με νίκη κατά 90% θα είναι ο Πρωταθλητής, αν και υπάρχουν ακόμη αρκετά ματς μετά. Είναι ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός καίγεται περισσότερο. Είναι ένα ντέρμπι. Και βαθμολογικό ενδιαφέρον να μην υπήρχε και οι δύο θα πήγαιναν για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός παίζει πιθανόν την τελευταία του ευκαιρία».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα με δεδομένη την πίεση που έχει ο Ολυμπιακός: «Έξτρα προβάδισμα έχει ο ΠΑΟΚ λόγω του +6. Αυτό είναι στο μυαλό και των δύο ομάδων και ανάλογα με τη ροή του παιχνιδιού, η κάθε ομάδα θα το χειριστεί όπως χρειάζεται».

Για το πόσο μπορεί να επηρεάσει η κατάμεστη Τούμπα: «Η Τούμπα και ο κόσμος είναι ένα αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ. Και ο κόσμος το περιμένει πώς και πώς. Ο ΠΑΟΚ έχει χρόνια να δει Πρωτάθλημα και φέτος είναι πιο κοντά από ποτέ. Και ο Ολυμπιακός το περιμένει πώς και πώς, παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι ενδιαφέρον ματς».

Για το ματς Αστέρας Τρίπολης – Άρης: «Είναι δύο ισοδύναμες ομάδες, ασχέτως βαθμολογικής θέσης. Και οι δύο παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας προέρχεται και από ένα δύσκολο πρόγραμμα που το έβγαλε και σιγά σιγά θα σταθεροποιηθεί σε υψηλές θέσεις. Ο Άρης με τον Παντελίδη παίζει καλό ποδόσφαιρο, η δουλειά που κάνει θα βγει στο γήπεδο και κάθε αγωνιστική θα γίνεται όλο και καλύτερος. Θα είναι και αυτό ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για το ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα: «Πολλά θα κριθούν στο ντέρμπι. Με νίκη ο ΠΑΟΚ θα είναι κατά 90% πρωταθλητής. Και η ισοπαλία ίσως είναι ένα αποτέλεσμα που τον συμφέρει. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός είναι 50-50. Έτσι όπως φάνηκε από την αρχή βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά στον τίτλο, όμως, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και τον τελευταίο καιρό παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό το ματς είναι κλειδί».

Για το ενδεχόμενο ισοπαλίας στο ντέρμπι: «Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα, έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα και το +6 του δίνει μεγάλο αβαντάζ. Και γενικά, βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ δεν κοιτάει πώς θα παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά το αποτέλεσμα, κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο».

Διαβάστε ακόμη...