«Ενθουσιάστηκα με τον Ολιβέιρα, θα δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τον «δικέφαλο», το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα νέα αποκτήματα της ομάδας.
Πηγή: arenafm.gr
«Ενθουσιάστηκα με τον Ολιβέιρα, θα δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ»

Μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, τον οποίο θέλει να δει βασικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα όσα είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης στον ArenaFM 89.4:

Για το παιχνίδι του δικεφάλου με τον Πανιώνιο : «Το αποτέλεσμα είναι άκρως πλασματικό βάσει της εικόνας αλλά και το πως έπαιξε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, παρά τις αντιξοότητες και τα πολλά νέα πρόσωπα».

Αναφορικά με τους Ίνγκασον και Ολιβέιρα: «Μόνο θετικά σχόλια έχω να κάνω και για τους δυο. Έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση και ότι εγκλιματίστηκαν γρήγορα στην ομάδα. Ατομικά ενθουσιάστηκα με τον Ολιβέιρα, πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής που ξέρει πολύ καλά την θέση. Ήρεμος, σωστός στις τοποθετήσεις του και μου έκανε εντύπωση το πως μπορεί να κατευθύνει την ομάδα. Θεωρώ ότι έχει να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν αποκλείω ότι μπορεί να ξεκινήσει βασικός την Κυριακή(με Ολυμπιακό).

Ο Ισλανδός είναι σωστός στις τοποθετήσεις του, πολύ δυναμικός, έδειξε να είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Και τα δυο παιδιά είναι έτοιμα να μπούνε στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί γίνανε δυο μεταγραφές ουσίας».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:«Πάντα τα παιχνίδια ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό, αλλά στο φετινό ,πολύ πιθανό να κριθεί το πρωτάθλημα. Εγώ πιστεύω πολύ στην δική μας την ομάδα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, θα υπάρχει η συμπαράσταση του κόσμου και σκέφτομαι μόνο θετικά. Σε καμία περίπτωση δεν φοβάμαι γιατί αυτή η ομάδα, εμπνέει εμπιστοσύνη, εμπνέει υγεία και νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει την νίκη και θα πανηγυρίσουμε και το πρωτάθλημα. Άμα κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα πάρει και το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ υπερτερεί σε όλους τους τομείς και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Διαβάστε ακόμη...