«Μην ασχοληθείτε με τον διαιτητή, μην αντιδράσετε σε προκλήσεις αντιπάλων”

Από sfina.gr: Εκτός από το τακτικό πλάνο θα δοθούν οδηγίες στους παίκτες από τους υπεύθυνους της ομάδας και για την συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια του αγώνα απέναντι στον διαιτητή της αναμέτρησης και στους αντιπάλους τους.
Πηγή: sfina.gr
«Μην ασχοληθείτε με τον διαιτητή, μην αντιδράσετε σε προκλήσεις αντιπάλων”

Θα γίνουν συστάσεις σε όλους τους παίκτες και ιδίως στους πιο ζωηρούς και θα τους δοθούν σαφείς κατευθύνσεις να μην ασχολούνται καθόλου με τις διαιτητικές αποφάσεις, ακόμα και αν αυτές είναι λανθασμένες και εις βάρος τους, για να μείνουν αυτοσυγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Θα τονισθεί στους παίκτες ότι θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς για την διαιτησία, με το επιχείρημα ότι ο 35χρονος Χεσούς Χιλ Μανθάνο είναι από τις κορυφαίες «σφυρίχτρες» της Ισπανίας και εάν κάνει λάθος θα το κάνει λόγω κακής εκτίμησης και όχι με σκοπιμότητα.

Επίσης, θα επισημανθεί στους παίκτες να μην αντιδράσουν σε τυχόν προκλήσεις από τους αντιπάλους τους, διότι πιθανολογείται ότι αυτοί θα επιδιώξουν την ένταση για να τους εκνευρίσουν και να δεχτούν κάρτες.

Το "φροντιστήριο" στους παίκτες την παραμονή και την ημέρα του ντέρμπι θα γίνει με σκοπό την αποφυγή αποβολών και πολλών κίτρινων καρτών, όπως συνέβη στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε ακόμη...