Ανακοινώνει διαιτητές για Τούμπα η ΚΕΔ

Από paokrevolution.net: Σύμφωνα με πληρφορίες σήμερα η ΚΕΔ θα κάνει γνωστό το όνομα του ξένου διαιτητή που θα βρεθεί στην Τούμπα την Κυριακή.
Πηγή: paokrevolution.net
Ανακοινώνει διαιτητές για Τούμπα η ΚΕΔ

Το κάζο με τον Δανό διαιτητή που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ δεν πρέπει να επαναληφθεί και έτσι η ΚΕΔ σύμφωνα με πληροφορίες στράφηκε στην Ισπανία. Οπως αναφέρει το metrosport.gr Αν πάντως οδηγηθούν στην επιλογή Ισπανού, να σημειώσουμε πως η λίστα των διεθνών κατηγορίας ελίτ είναι τρεις. Ο Αντόνιο Λαχόζ που ωστόσο έχει υποχρεώσεις ως υπεύθυνος του VAR στον αγώνα της Τζιρόνα με την Ουέσκα το Σαββατοκύριακο ενώ υποχρεώσεις έχει και ο Ουντιάνο Μαγιένκο που θα διαιτητεύσει το Αλαβές - Λεβάντε. Χωρίς υποχρεώσεις στην Πριμέρα είναι μόνο ο Χεσούς Χιλ Μανθάνο

Από την πρώτη κατηγορία διεθνών υπάρχουν και οι Κάρλος Σέρο Γκράντε που θα είναι ο άρχοντας του Αθλέτικ - Μπαρτσελόνα και ο Χαβιέ Εστράντα Φερνάντεζ που θα διαιτητεύσει το ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ.

Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να... πέσουν και άλλη κατηγορία και να ψάξουν από τη δεύτερη κατηγορία διεθνών που ωστόσο κάτι τέτοιο θα έχει μεγάλο ρίσκο.

Διαβάστε ακόμη...