Βλέπουν 11άδα όλοι οι καινούριοι!

Από inpaok.com: Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνήθως θέλει αρκετό χρόνο για να βάλει τους νεοαποκτηθέντες παίκτες να παίξουν σε επίσημα ματς του ΠΑΟΚ. Τον φετινό χειμώνα όμως άλλαξε την προσέγγισή του.
Πηγή: inpaok.com
Βλέπουν 11άδα όλοι οι καινούριοι!

Ήδη Μίσιτς, Γιαννούλης και Σφιντέρσκι έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και στον σημερινό (6/2) πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη αναμένεται να παίξουν βασικοί και οι έξι που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο παίρνοντας χρόνο και οι Ίνγκασον, Ολιβέιρα και Ενρίκε!

Ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους περισσότερους βασικούς του παίκτες. Τραυματίες είναι ο Βέρνμπλουμ και ο Κάνιας, τιμωρημένος είναι ο Λέο Ζαμπά ενώ άφησε εκτός για να ξεκουραστούν τους Βιεϊρίνια, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο και Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Λύρατζης, Γιαννούλης, Τόσκα, Μαλεζάς, Ίνγκασον, Μπαλογιάννης, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Καρέλης.

Όσο για το πιθανό βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη; Σε αυτό αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, οι Γιαννούλης, Τόσκα, Ίνγκασον και Λύρατζης στην άμυνα, οι Ολιβέιρα και Μίσιτς στη μεσαία γραμμή, ο Πέλκας πιο μπροστά τους, οι Λημνιός και Ενρίκε στα άκρα της επίθεσης και ο Καρέλη στην κορυφή.

Διαβάστε ακόμη...