Φαινόμενο... Βαρέλα

Από sdna.gr: Ίσως το αυτονόητο να αποτελεί είδηση. Ειδικά όταν μιλάμε για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Με «κρύο» μυαλό αλλά απαράμιλλο πάθος, ο Φερνάντο Βαρέλα αποτελεί μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς του ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κάθε λόγο να υποκλίνεται στον έμπειρο στόπερ.
Πηγή: sdna.gr
Φαινόμενο... Βαρέλα

Στο γήπεδο του ΟΑΚΑ για περίπου μία ώρα, τόσο εκείνος όσο και ο Κρέσπο επιφορτίστηκαν με ακόμη περισσότερη δουλειά μετά την αποβολή του Λέο Ζαμπά. Και έκαναν αυτό που ξέρουν καλά. Κράτησαν όρθιο τον ΠΑΟΚ, κάνοντας όλη την «βρώμικη» δουλειά στα μετόπισθεν, με τον Δικέφαλο να αποχωρεί... αλώβητος και από την έδρα της ΑΕΚ με φόντο το πρωτάθλημα.

Δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα και τις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έσπευσε να αγκαλιάσει τους ποδοσφαιριστές του, ψάχνοντας με το μάτι του τον Φερνάντο Βαρέλα, τον οποίο πλησίασε άμεσα, τον αγκάλιασε και κατόπιν του είπε κάτι στο αυτί, με τους δύο άνδρες να αποχωρούν εμφανώς ικανοποιημένοι από τον αγωνιστικό χώρο...

Μπορεί μέχρι στιγμής, η υπόθεση της ανανέωσης του Φερνάντο Βαρέλα να αποτελεί το μεγαλύτερο... αγκάθι ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά τόσο ο οργανισμός του ΠΑΟΚ όσο και ο ποδοσφαιριστής έχουν δείξει πως μπορούν και διαχειρίζονται με απόλυτη μαεστρία και επαγγελματισμό την υπόθεση.

Αναμφισβήτητα, ο ρόλος του Ραζβάν Λουτσέσκου αποδεικνύεται κομβικός στην συγκεκριμένη υπόθεση καθώς είναι ο άνθρωπος που έχει αποσυμπιέσει την κατάσταση, κρατώντας «ζεστό» τον έμπειρο στόπερ στον οποίο έχει «τυφλή» εμπιστοσύνη μέσα στο γήπεδο.

Για τον Ρουμάνο τεχνικό, το δίδυμο Κρέσπο - Βαρέλα συνιστά ένα από τα μυστικά επιτυχίας της πορείας του ΠΑΟΚ και από την στιγμή που η ανανέωση του Ισπανού «σφραγίστηκε» με επιτυχία, όλο το βάρος έπεσε στον έτερο κεντρικό αμυντικό. Μια ατάκα του Λουτσέσκου ήταν αρκετή. Χωρίς πολλά λόγια, ο 49χρονος τεχνικός αποτύπωσε πλήρως τα... θέλω του, στέλνοντας με ξεκάθαρο τρόπο το μήνυμά του: «Ο Βαρέλα είναι απίστευτος, πως να τον χάσουμε;».

Με την σειρά του, ο Βαρέλα δεν έχει δώσει αγωνιστικά την παραμικρή αφορμή σε κανέναν να... ψέξει την παρουσία του ή ενδεχομένως να βάλει στην εξίσωση της κουβέντας το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Άψογος επαγγελματίας μέχρι τέλους, μπορεί και κοιτάζει στα μάτια τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος είδε στο πρόσωπό του έναν από τους πιο πλήρεις κεντρικούς αμυντικούς που φόρεσαν και φορούν την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Το «δέσιμο» του με τον ΠΑΟΚ αδιαμφισβήτητο. Τόσο το δικό του όσο και της οικογένειάς του. Άλλωστε μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η ανάρτηση της κ. Βαρέλα σήμερα το πρωί: «Είμαστε μια οικογένεια στον ΠΑΟΚ».

Και οι οικογένειες ξέρουν πως να λύνουν και να ξεπερνούν εσωτερικά τα θέματά τους...

Διαβάστε ακόμη...