Γιατί ο Γιώργος Σαββίδης “κάλυψε” την ΑΕΚ…

Από sfina.gr: Το τι συνέβη με τη λήξη του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ το έζησαν όλοι, όπως επίσης και την αγωνιώδη προσπάθεια των ανθρώπων της επίσημης ΑΕΚ να μην γίνει κάποια επίθεση κατά δημοσιογράφου ή παράγοντα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Γιατί ο Γιώργος Σαββίδης “κάλυψε” την ΑΕΚ…

Μόλις τελείωσε το παιχνίδι και αφού πρώτα οι οπαδοί της ΑΕΚ έφτασαν στα δημοσιογραφικά, έσπασαν κάτι υπολογιστές και έβριζαν, απειλούσαν, παρενέβησαν τα ΜΑΤ και αποφεύχθηκε το επιπλέον μπέρδεμα.

Η Αστυνομία όμως και ο παρατηρητής για τη βία κατέγραψαν το τι συνέβη και η ΑΕΚ κινδυνεύει πλέον με τιμωρία.

Τον Γιώργο Σαββίδη τον έβρισαν, αυτόν και την οικογένειά του, αλλά δεν μπόρεσαν να τον πλησιάσουν γιατί ήταν μέσα στη σουίτα και είχε και ασφάλεια προστασίας μαζί του για όλους τους προσκεκλημένους του ΠΑΟΚ που πήγαν στο ΟΑΚΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε ενέργειες για να φύγει ήρεμα και να αποχωρήσουν οι πάντες χωρίς προβλήματα, αλλά επειδή πλέον ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάτι φέτος με την ΑΕΚ, όσον αφορά στο πρωτάθλημα, ο Γιώργος Σαββίδης έβγαλε την ανακοίνωση ευχαριστώντας την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη φιλοξενία, μια δήλωση που μπορεί να αποτελέσει νομικό "όπλο" στην προσπάθεια αποφυγής της τιμωρίας έδρας της "Ένωσης".

Καλά έκανε, γιατί δεν είχε λόγο να δημιουργήσει πρόβλημα, αφού η επίσημη ΑΕΚ δεν έκανε κάτι άσχημο για τον ΠΑΟΚ, παρά μόνο εκείνοι οι ανεγκέφαλοι που δεν μπόρεσαν να αντέξουν την... ισοπαλία με τον ΑΗΤΤΗΤΟ φέτος ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...