Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Σπουδαία νίκη για την Iberostar Tenerife

Λίγο πριν από την 14η και τελευταία αγωνιστική αγωνιστική της regular season του Basketball Champions League, το www.paokbc.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης στα εθνικά πρωταθλήματα που συμμετέχουν.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Σπουδαία νίκη για την Iberostar Tenerife

H προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Iberostar Tenerife, πέτυχε μία από τις σημαντικότερες νίκες της φετινής σεζόν, καθώς επικράτησε της πρωτοπόρου, Barcelona, με 63-57 για την 19η αγωνιστική της ACB. Η Τenerife περιόρισε τα επιθετικά όπλα των Καταλανών και παρά το γεγονός ότι έχασαν την μάχη των ριμπάουντ, πήρε μια σπουδαία νίκη, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Tim Abromaitis, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους.

Boxscore

Στο Ισραήλ, η Hapoel Holon, λίγες μέρες πριν από τον τελικό «πρόκρισης» με την Nanterre, πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της Maccabi Tel Aviv με 100-95 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Holon, η οποία τελείωσε τον αγώνα με 14/28 τρίποντα, ήταν ο Corey Walden με 26 πόντους, ενώ ο De Quan Jones είχε 22 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Boxscore

Στην Ιταλία, η Reyer Venezia πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Pesaro με 86-89 για την 18η αγωνιστική της LegaBasket, πραγματοποιώντας μια σπουδαία ανατροπή! Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμα και με διαφορά 13 πόντων στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου, αλλά κατάφεραν να γυρίσουν τα ματς, με τον Μάικλ Μπράμος να πετυχαίνει τους 6 τελευταίους πόντους του αγώνα με ένα τρίποντο και 3 ελεύθερες βολές! Ο Έλληνας γκαρντ είχε 22 πόντους με 5/9 τρίποντα, ενώ οι Julyan Stone και Stefano Tonut είχαν από 13.

Boxscore

Στη Γερμανία, η Telekom Baskets Bonn πήρε μία πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Ludwigsburg με 78-89. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας ακόμα και στο +20 στο τέλος της τρίτης περιόδου και παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων για την ανατροπή (74-77) στο 39΄, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Ο Polas Bartolo είχε 16 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Anthony Di Leo είχε 15 πόντους και 9ασίστ.

Boxscore

Στη Γαλλία, η Nanterre ηττήθηκε με 77-82 από την Monaco για την 19η αγωνιστική της LNB και έπεσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Μονεγάσκοι ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και το τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά η Nanterre, κατάφερε να προηγηθεί με 72-64 στα μέσα της τέταρτης περιόδου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να κρατήσουν το προβάδισμα. Πρώτος σκόρερ της Nanterre ήταν ο Julian Gamble με 15 πόντους, ενώ διψήφιοι ήταν και οι Dominic Waters, Lahaou Konate, Haukur Palsson και Jeremy Senglin.

Boxscore

Στην Ελβετία, η Fribourg Olympic επικράτησε της Lausanne με 81-75 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 12-3 και παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Andre Williamson με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Boxscore

Τέλος, στην Τσεχία, η ΒΚ Opava επικράτησε της Ostrava με σκορ... ΝΒΑ (108-120) για την 22η αγωνιστική της NBL και παρέμεινε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Jakub Sirina με 37 πόντους, ενώ ο Radovan Kouril είχε 28 πόντους και 10 ασίστ.

Boxscore

Διαβάστε ακόμη...