Εβδομάδα κυπέλλου

Από paok24.com: Με την κατάσταση στο πρωτάθλημα να παραμένει αμετάβλητη, ο Δικέφαλος του Βορρά στρέφει την προσοχή του στη νοκ άουτ αναμέτρηση του κυπέλλου.
Πηγή: paok24.com
Εβδομάδα κυπέλλου

Την ΑΕ Κομοτηνής φιλοξενεί την Τετάρτη στις 17:30 στο PAOK Sports Arena ο ΠΑΟΚ για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά τη νίκη με 3-1 επί του Ηρακλή στη Μίκρα το σύνολο του Σάκη Ψάρρα θέλει να αποδείξει σε μία ακόμη αναμέτρηση την αγωνιστική «άνοδο» την οποία διανύει και να πάρει χωρίς να μπει σε περιπέτειες το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, απέναντι στην ακριτική ομάδα.

Στο πρωτάθλημα, η βαθμολογική απόσταση Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ παρέμεινε αμετάβλητη με τους «ερυθρόλευκους» να ανεβαίνουν στους 33 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τους «ασπρόμαυρους», μετά τη νίκη που πέτυχαν με 3-1 στην Κομοτηνή, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι τρίτος με 19, έπειτα από την επικράτηση με 3-0 κόντρα στην ΑΕΚ.

Την επόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει ρεπό, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στου Ρέντη τον Ηρακλή.

Για το θεσμό του κυπέλλου, η φάση των «16» ανοίγει το πρωί της Δευτέρας με το ματς της Ρόδου, με τα ζευγάρια να είναι τα εξής:

Ροδίων Άθλησις - Αιγάλεω
Κηφισιά - Φοίνικας Σύρου
Νέστωρ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
ΠΑΟΚ - Κομοτηνή
Ολυμπιακός - Παμβοχαϊκός
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Πανόραμα - Πήγασος Πολίχνης
ΧΑΝΘ - Ηρακλής

Διαβάστε ακόμη...