O Βαγγέλης Μαργαρίτης δίνει το σύνθημα...

Όπως ακριβώς συνέβη και μετά τη νίκη επί της Fribourg στην Ελβετία, όπου δεν υπήρχε χρόνος για πανηγυρισμούς για την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League, έτσι ακριβώς έγινε και μετά την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον Προμηθέα στην Πάτρα.
Πηγή: paokbc.gr
O Βαγγέλης Μαργαρίτης δίνει το σύνθημα...

Ελάχιστος ο χρόνος μέχρι το επόμενο παιχνίδι, στεναχώρια για την εικόνα που παρουσίαση η ομάδα, αλλά το μυαλό είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι. Στον αγώνα με την Iberostar Tenerife, το βράδυ (21:30) αυτής της Τρίτης (5/2), αλλά και στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα ανακτήσει τις δυνάμεις της και θα προετοιμαστεί για ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης λίγο πριν ξεκινήσει σήμερα το απαραίτητο πρόγραμμα αποθεραπείας του, μίλησε για τον αγώνα της Πάτρας και τα πολύ σημαντικά ματς που έρχονται.

Για τον αγώνα με τον Προμηθέα: «Κρατήσαμε τη διαφορά κι αυτό είναι το μοναδικό που μένει από αυτό τον αγώνα. Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος και είχε περισσότερη ενέργεια από μας. Το αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Για το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου στον αγώνα με την ΑΕΚ, όπου φώναξαν ρυθμικά το όνομά του: «Ήταν μία πολύ όμορφη στιγμή μένα. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να ακούς τον κόσμο να φωνάζει το όνομά σου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ ο κόσμος είναι πολύ δίπλα μου και με στηρίζει. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Για τον αγώνα με την Τενερίφη: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προκριθήκαμε, αλλά θέλουμε τη νίκη και να ξέρει ο κόσμος ότι και σε αυτό το παιχνίδι και σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν, πάντα θα δίνουμε το 100%, τον καλύτερό μας εαυτό. Φυσικά και θέλουμε να έρθει ο κόσμος, να χαρούμε όλοι μαζί την πρόκρισή μας στους «16» της διοργάνωσης και να πάρουμε και δύναμη για τα παιχνίδια που έρχονται. Τους θέλουμε και την Τρίτη και σε κάθε παιχνίδι δίπλα. Η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική. Κι εμείς θα δίνουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο».

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου και την πρόκληση της συμμετοχής σε ένα τελικό μετά από το 20 χρόνια: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι λείπει εδώ και πολλά χρόνια ένας τελικός και ένας τίτλος από τον ΠΑΟΚ. Από το 1999. Κάπου εκεί είχα ξεκινήσει κι εγώ να παίζω μπάσκετ και σαφέστατα η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη και για μένα προσωπικά και για όλη την ομάδα. Το ξέρω και το νιώθω, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είχαμε κι άλλες φορές την ευκαιρία στο Κύπελλο, αλλά δεν τα καταφέραμε, οπότε να μην προτρέχουμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να προσέξουμε πολύ την ομάδα της Κύμης, να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και σε αυτό που πρέπει να κάνουμε για να το πετύχουμε».

Διαβάστε ακόμη...