«Δεν φοβόμαστε κανέναν»!

Από Real News: Για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας.
Πηγή: Real News
«Δεν φοβόμαστε κανέναν»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στη «Real News»

«Είτε παίζουμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είτε με την ΑΕΚ, όλοι μας στον ΠΑΟΚ μόνο ένα έχουμε στο μυαλό, τη νίκη και τους βαθμούς, προκειμένου στο τέλος να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο μας παιχνίδι δείξαμε χαρακτήρα, δε τα παρατήσαμε ποτέ και το φέραμε ξανά στα μέτρα μας. Δημιουργούμε συνεχώς ευκαιρίες και φιλοδοξία μας είναι πάντα να αποδίδουμε με ποδόσφαιρο κυριαρχίας, κάτι που νομίζω πως μέχρι τώρα στη σεζόν το έχουμε καταφέρει σε ικανοποιητικό βαθμό.

Όμως δεν σταματάμε εδώ, προχωράμε ακόμη πιο δυνατά και με την αυτοσυγκέντρωση που χρειάζεται για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Ζούμε το κάθε ματς ξεχωριστά και βήμα-βήμα πλησιάζουμε εκεί που θέλουμε.

Από την πλευρά μου, προσπαθώ για το καλύτερο, θέλω να βελτιώνομαι και, κυρίως, να αποδεικνύομαι χρήσιμος για την ομάδα μου. Υπάρχει δρόμος ακόμη, το γνωρίζουμε αυτό, έρχονται δύσκολοι αγώνες, όμως δουλεύουμε σκληρά και δεν φοβόμαστε κανέναν. Πιστεύω στις δυνατότητές μας και θεωρώ πως θα συνεχίσουμε έτσι στον ίδιο έντονο αλλά και επιτυχημένο ρυθμό».

Διαβάστε ακόμη...