«Ομάδα με μέταλλο»

Από paok24.com : Ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του απέναντι στο Γηραιό εμφανίστηκε ο Σάκης Ψάρρας τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα.
Πηγή: paok24.com
«Ομάδα με μέταλλο»

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία του Μουαγκουτούτια, την είσοδο του Γκόρτσανιουκ από τον πάγκο, αλλά και το γεγονός πως οι παίκτες του απέφυγαν τα λάθη στα κρίσιμα σημεία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σε μία πολύ δύσκολη έδρα πήραμε μία σημαντική νίκη. Οι δύο ξένοι μας τα έχασαν στην αρχή με την θερμή έδρα αλλά προσαρμόστηκαν γρήγορα και δεν επηρεάστηκαν. Η ομάδα μας έδειξε μέταλλο και αυτό για μένα είναι πιο σημαντικό ακόμα και από τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Ο αγώνας κρίθηκε στην επιμονή του Μουαγκουτούτια, στην είσοδο του Γκόρτσανιουκ αλλά και επειδή όλοι οι παίκτες δεν έκαναν λάθη στα κρίσιμα σημεία. Μπράβο σε όλους. Ακόμα και το 2ο σετ καταφέραμε να το γυρίσουμε από 24-21 αλλά δύο λάθη στο τέλος δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε το 2-0. Είμαι ευχαριστημένος. Κοιτάμε μπροστά μας το κύπελλο και συνεχίζουμε».

Διαβάστε ακόμη...