Μεγάλη νίκη στο Φάληρο για τον ΠΑΟΚ ΜΟRRIS!

Από acpaok.gr: Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου 2019, ο ΠΑΟΚ MORRIS αντιμετώπισε εκτός έδρας στο Ρέστειο Κολυμβητήριο τον Α.Ο.Π Φαλήρου, του οποίου και επικράτησε με 6-7 τελικό σκορ.
Πηγή: acpaok.gr
Μεγάλη νίκη στο Φάληρο για τον ΠΑΟΚ ΜΟRRIS!

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγώνα με πάθος και θέληση, με αποτέλεσμα η δυνατή τους άμυνα να κρατάει χαμηλά το δείκτη του σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο, το οποίο έληξε με σκορ 1-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ, με το πόδι πατημένο στο γκάζι, πήρε ένα προβάδισμα των +2 γκολ, 1-3, με τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο να κάνει το 1-2 από τη θέση του φουνταριστού και τον Χρήστο Παυλίδη το 1-3 από την περιφέρεια. Αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν με γκολ του Τρούλου σε 2-3, οι "ασπρόμαυροι" δεν τους άφησαν πολλά περιθώρια και έστειλαν την διαφορά στα +3 γκολ με τους Χρήστο Παυλίδη και Παύλο Μουρατίδη να διαμορφώνουν το 2-5 για τον Δικέφαλο, το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, αν και οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-5, ο Δικέφαλος με την καλή του άμυνα διατήρησε το προβάδισμα και με γκολ του Τάτση έκλεισε την τρίτη περίοδο, προηγούμενος με 3-6.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, το Φάληρο μείωσε σε 5-6, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι», με πάθος για την κατάκτηση της νίκης, έκαναν την αντεπίθεσή τους και με τον Διονύση Καρούντζο να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, έγραψαν το 5-7, στο οποίο απάντησαν οι γηπεδούχοι, μειώνοντας σε 6-7 λίγο πριν τη λήξη, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο νικητής της αναμέτρησης.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS υποδέχεται τον Ο.Φ. Θαλάσσης στο Ποσειδώνιο το απόγευμα του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00.

Α.Ο.Π. Φαλήρου - ΠΑΟΚ MORRIS: 6-7

Διαβάστε ακόμη...