«Δε συμφώνησαν για λύση συμβολαίου ΠΑΟΚ-Χατσερίδης»

Από paok24.com:Με τις προσθήκες των Ολιβέιρα και Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις για τον Ιανουάριο και η απορία... πολλών, ήταν τι έγινε με την περίπτωση του Εβγκέν Χατσερίδη.
Πηγή: paok24.com
«Δε συμφώνησαν για λύση συμβολαίου ΠΑΟΚ-Χατσερίδης»

«Ο ΠΑΟΚ και ο Χατσερίδης δε συμφώνησαν για τέλος της συνεργασίας, με τον παίκτη να συνεχίζει και να λαμβάνει μόνο τον επίσημο μισθό, ποσό που είναι 5 φορές μικρότερο από το προβλεπόμενο του συμβολαίου. Κάποια ασυγχώρητη μοίρα για τον παίκτη αν σκεφτεί κανείς ότι πέρσι στη Ντιναμό Κιέβου δεν πληρωνόταν καθόλου». Η συγκεκριμένη αναφορά, έγινε στο Twitter από τον Ουκρανό δημοσιογράφο, Ιγκόρ Μπούρμπας, με αφορμή το θέμα του Χατσερίδη...

Igor Burbas
@iburbas
ПАОК і Хачеріді так і не домовилися припинити співпрацю. Гравець і далі отримуватиме лиш офіційну зарплатню. Вона майже в 5 разів менша за обумовлену у додатку до контракту (найбільшого у команді). Якась немилостива доля. Зважаючи, що останній рік у Києві Жені взагалі не платили.

 

Στην ουκρανική ιστοσελίδα «Football24.ua», εκτός από το συγκεκριμένο tweet υπάρχει στο ίδιο δημοσίευμα η διάθεση του παίκτη να συνεχίζει την καριέρα του στη Γερμανία, κάτι που τουλάχιστον σε αυτήν τη φάση, δεν κατάφερε.

Από τον ΠΑΟΚ έγιναν πολλές προσπάθειες το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία με τον Ουκρανό αμυντικό, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη και στην πατρίδα του σήμερα, υπάρχει η συγκεκριμένη αναφορά...

Διαβάστε ακόμη...