Η πρόκριση, ο Προμηθέας και το μοναδικό συναίσθημα από την στήριξη του κόσμου

Είχαμε μία εβδομάδα με ένα πολύ σημαντικό, κουραστικό, αλλά και όμορφο ταξίδι. Πανέμορφο το ολόλευκο τοπίο στην Ελβετία, γραφική η πόλη που πήγαμε αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πετύχαμε τον έναν από τους στόχους μας, με την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League. Δεν μένουμε όμως εκεί, συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στους «8» της διοργάνωσης.
Πηγή: esake.gr
Η πρόκριση, ο Προμηθέας και το μοναδικό συναίσθημα από την στήριξη του κόσμου

Ο Ιανουάριος ήταν ένας δύσκολος μήνας, αλλά τα πήγαμε πολύ καλά. Κερδίσαμε τα 7 από τα 8 παιχνίδια, είχαμε πολλά ταξίδια και πολλές ώρες στο δρόμο, αλλά καταφέραμε και μείναμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, κερδίσαμε τα παιχνίδια που έπρεπε για να περάσουμε στην επόμενη φάση και τώρα προετοιμαζόμαστε για τον Φεβρουάριο, έναν μήνα γεμάτο προκλήσεις για μας.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με τον Προμηθέα. Είναι μία ομάδα που βασίζεται πάρα πολύ στον αιφνιδιασμό. Έχει γρήγορους και καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Είναι ομάδα με βάθος.

Έχουμε το πλάνο μας για το παιχνίδι, αν και δεν είχαμε πολλές μέρες για προετοιμασία. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι για αυτό το πολύ δύσκολο ματς. Χρειαζόμαστε τη νίκη γιατί θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε έναν από τους στόχους μας.

Πριν σας αποχαιρετήσω, θέλω να αναφέρω κάτι για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Χρειαζόμαστε τη στήριξή του κόσμου, το ξέρουν και οι φίλαθλοί μας αυτό, για αυτό πιστεύω ότι ξεκίνησαν δυναμικά και στη νέα πλατφόρμα keeppaokalive και θα συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά.

Στην Ελβετία, μπήκαμε στο γήπεδο και οι φίλαθλοί μας ήταν περισσότεροι από τους Ελβετούς, φώναζαν φυσικά από την αρχή ως το τέλος κι αυτό το συναίσθημα του να βλέπεις όπου κι αν παίζεις τόσο κόσμο να σε στηρίζει είναι μοναδικό.

Διαβάστε ακόμη...