Μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Μετά την μεταγραφή της Αθηνάς Κωστοπούλου και της 17χρονης Ανθούλας Κατσούνη, ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις χειμερινές μεταγραφές του, καθώς ήρθε σε συμφωνία, με την Λάρα Ζίντεκ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, συμφώνησε σε όλα με τους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: inpaok.com
Μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ!

Η 23χρονη παίκτρια από την Κροατία, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, περίπου δύο εβδομάδες και δοκιμάστηκε από τον Δημήτρη Δημητρούλια, ο οποίος έδωσε το... πράσινο φώς, ώστε η Ζίντεκ, να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

Η πρώην αθλήτρια της Ζάμετ, η οποία είναι και διεθνής με την χώρα της αγωνίζεται ως περιφερειακή και ήρθε ώστε να καλύψει το κενό της μεγάλης άτυχης, της φετινής σεζόν, Νέντα Τζούρισιτς, η οποία έχει τεθεί νοκ-άουτ, από την αρχή της σεζόν, λόγω ρήξης χιαστού.

Η Λάρα Ζίντεκ, αναμένεται να γίνει και επίσημα παίκτρια του Δικεφάλου, κατά την διάρκεια της Παρασκευής (1/2) όπου και θα ανακοινωθεί από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να ενισχύονται ακόμη περισσότερο, ώστε να κατακτήσει τους στόχους, που έχουν βάλει από την αρχή της χρονιάς, που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Επίσης, γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά, με την υπόθεση του δελτίου της, για να αγωνιστεί κόντρα στο Πανόραμα , για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας (40-20 είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι) και να πάρει μια μικρή... γεύση από τη νέα της ομάδα, ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έρχονται και θα κρίνουν τους δύο τίτλους.

Διαβάστε ακόμη...