«Τιμή να παίζεις για την ασπρόμαυρη φανέλα»

Από paok24.com: Παρότι χθες δεν έκανε κάποια σπουδαία εμφάνιση, ήταν και πάλι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, με 16 πόντους, στη νίκη-πρόκριση επί της Φριμπούρ. Ο Φιλ Γκος δεν κρύψει το συναίσθημά του για την ομάδα που αγωνίζεται...
Πηγή: paok24.com
«Τιμή να παίζεις για την ασπρόμαυρη φανέλα»

Ο Αμερικανός αφού χάρηκε με τη νίκη και την εξασφάλιση της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους 16 του BCL, μίλησε στο PAOK24 και δε θα μπορούσε να μη σταθεί στην παρουσία του κόσμου της ομάδας και στην Ελβετία, εκφράζοντας το συναίσθημά του.

«Είναι τρομερό συναίσθημα να βλέπεις όλο αυτό τον κόσμο, όπου κι αν παίζουμε, αλλά και τιμή να παίζεις για την ασπρόμαυρη φανέλα. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι τεράστια το έχω πει κι άλλη φορά αυτό. Είναι πάντα πολύ όμορφο το συναίσθημα όπου και να παίζουμε στην Ευρώπη να βλέπουμε Έλληνες φιλάθλους του ΠΑΟΚ να έρχονται στο γήπεδο και να μας στηρίζουν. Η συμπαράσταση τους, μας δίνει τρομερή ενέργεια και αυτό έγινε και στο παιχνίδι μας στην Ελβετία, που μας βοήθησαν από την αρχή ως το τέλος. Αισθάνομαι πραγματικά ευγνώμων που είναι πάντα δίπλα μας, σε κάθε χώρα της Ευρώπης, όπου αγωνιζόμαστε και το μόνο το οποίο μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να προσπαθώ ακόμη πιο σκληρά για την ομάδα» δήλωσε ο Αμερικανός.

Ο πρώτος στόχος της σεζόν επετεύχθη και η επόμενη... πρόκληση είναι στον ημιτελικό Κυπέλλου με την Κύμη στις 13 Φεβρουαρίου. Ο ίδιος ο Γκος, όμως, τονίζει ότι μέχρι τότε, υπάρχει καιρός και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συγκεντρωθεί στην αναμέτρηση που ακολουθεί, με τον Προμηθέα, στην Πάτρα.

«Νομίζω ότι όλοι σκέφτονται αυτόν τον αγώνα, αλλά μέχρι τότε έχουμε μπροστά μας άλλα παιχνίδια. Όταν θα έρθει η ώρα για το παιχνίδι με την Κύμη θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Μέχρι τότε πρέπει να έχουμε την προσοχή μας σε καθένα ξεχωριστά από τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και όταν θα έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Κύπελλο» δήλωσε στο PAOK24 ο Φιλ Γκος.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...