4 πέναλτι, 2 κόκκινες, γκολ-οφσάιντ!

Από inpaok.com:"Με δυο πέναλτι κέρδισε ο χαλίφης ΠΑΟΚ": Δε βγήκε ακριβώς ελέω Άκπομ. "Με δυο πέτσινα πέναλτι και γκολ στο φινάλε γλίτωσε ο ΠΑΟΚ": Τώρα κάπως καλύτερα...
Πηγή: inpaok.com
4 πέναλτι, 2 κόκκινες, γκολ-οφσάιντ!

Τα παρακλάδια της στοχευμένης και μαζικής προπαγάνδας των κατευθυνόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης κατά του Δικεφάλου, ήταν σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν και πάλι τα ποιηματάκια χειραγώγησης του αθλητικού κοινού. Οι άνθρωποι ελέγχουν τα πάντα. Δικαστές, αστυνομικούς, μαφιόζους, πολιτικούς, δημοσιογράφους. Ενωμένοι για έναν στόχο: να μη χαθούν τα κεκτημένα και να λασπώσουν τόσο τον αντίπαλο, έτσι ώστε στο τέλος κανείς να μην αναγνωρίζει την επιτυχία του.

Είναι φοβερά δύσκολο να αντιληφθεί ο μέσος νους, που δέχεται καταιγισμό ερεθισμάτων από την κατεστημένη ενημέρωση, πόσο μεγάλο κατόρθωμα θα είναι για τον Δικέφαλο να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα. Μέσα από πόσες συμπληγάδες πέτρες, μέσα από πόσες ριζωμένες εστίες διαφθοράς θα πρέπει να περάσει για να φτάσει στον τελικό του στόχο. Αυτόν που... του τον δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ή η "πιασμένη" ΕΠΟ και η διαιτησία. Μια διαιτησία που δεν τον άφησε σε χλωρό κλαρί στο 99% των μέχρι τώρα αγωνιστικών. Μια διαιτησία φανερά υποκινούμενη από το λιμάνι του Πειραιά, και -πλέον- φανερά επηρεασμένη από τον ξυλοδαρμό του Τζήλου.

Η εισαγωγή του blog είναι η "αλήθεια" που θα αντικρίσουν οι περισσότεροι αντικειμενικοί ή υποκειμενική φίλαθλοι για ένα ματς στο οποίο ο ΠΑΟΚ δικαιούταν 4 πέναλτι, έπρεπε να δοθούν 2 κόκκινες κάρτες και κατακυρώθηκε ένα γκολ-οφσάιντ του αντιπάλου. Το γεγονός ότι η ομάδα του Λουτσέσκου δεν εκμεταλλεύτηκε τις 23 τελικές και το 80% της κατοχής της μπάλας, και πλήρωσε τη μία και μοναδική φάση που δέχθηκε, δεν έχει καμία σημασία. Ούτε το πώς έπαιξε ο ΠΑΣ στο... προδιαγεγραμμένο φιλικό. Δικαίωμά τους. Δεν είναι όμως δικαίωμα του κάθε διαιτητή και του κάθε επόπτη να "κατακρεουργεί" κάθε βδομάδα τον ΠΑΟΚ. Θεωρείται ότι είμαι υπερβολικός; Κι όμως, αν δείτε τις φάσεις, έχουν γίνει 4 κανονικότατα πέναλτι σε παίκτες του Δικεφάλου (στο πρώτο στη φάση του Κρέσπο, ίδιο πέναλτι δόθηκε λίγο αργότερα στον Ολυμπιακό), ενώ στα 2 που καταλογίστηκαν υπήρχαν δεύτερες κίτρινες κάρτες (Ευαγγέλου και Λίλα) που δε δόθηκαν ποτέ. Όσο για το γκολ του Μάνου, πρόκειται επίσης για μια καθαρή φάση μπροστά στα μάτια του βοηθού.

Αυτός ήταν ο ευνοημένος ΠΑΟΚ λοιπόν απόψε στην Τούμπα. Αυτός που 20 αγωνιστικές «σφάζεται» με το βαμβάκι, αλλά όλοι θυμούνται το χέρι του Βιεϊρίνια. Γιατί έχουν καλή μνήμη; Όχι. Γιατί του το θυμίζουν και το τονίζουν αυτοί που δεν ανέχονται τον ΠΑΟΚ να ξεπερνάει τα εμπόδια. Κι αυτός μέχρι τώρα τα ξεπερνάει. Και θα συνεχίσει...

 

Διαβάστε ακόμη...