Τα δεδομένα για Σέρτζιο Ολιβέιρα

Από paok24.com:Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα θα αποτελέσει εκτός απροόπτου, την επόμενη κίνηση του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Τα δεδομένα για Σέρτζιο Ολιβέιρα

Στη διάρκεια της ημέρας, ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε μία... πρώτη πληροφορία και ουσιαστικά προανήγγειλε τον ερχομό ενός ακόμη παίκτη στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και τελικά, ο "εκλεκτός" είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Το ποιος είναι ο συγκεκριμένος παίκτης, το διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24, ωστόσο ενδιαφέρον πλέον, έχει το καθεστώς της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με την Πόρτο για τον παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο ομάδες μιλούν για δανεισμό του παίκτη σε πρώτη φάση, μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ θα μπει και οψιόν αγοράς, με τον Πορτογάλο να αποτελεί μία αρκετά ακριβή επιλογή.

Μέχρι στιγμής φέτος, ο Ολιβέιρα μετράει 17 συμμετοχές με τη φανέλα της Πόρτο κι όπως φαίνεται, η πρόθεση της ομάδας του να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ο παίκτης δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις το τελευταίο διάστημα με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Πορτογαλία, ενώ αύριο, με τον ερχομό του παίκτη στην πόλη, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον δανεισμό του και κυρίως με το ύψος της ρήτρας που θα οριστεί, για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...