«Προσγειώνεται» το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη ο Ολιβέιρα!

Από sdna.gr:Μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα φέρνουν τον Σέρτζιο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ, με τον 26χρονο μέσο της Πόρτο να φτάνει το μεσημέρι της Πέμπτης (31/1, 15.00) στην Θεσσαλονίκη για να δώσει σάρκα και οστά στο νέο «χτύπημα» του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
«Προσγειώνεται» το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη ο Ολιβέιρα!

«The best things happen unexpectdly» ή σε ελεύθερη μετάφραση τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Νωρίς το μεσημέρι, όταν το SDNA σας αποκάλυψε για την «βόμβα» που σκάει στον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σαββίδης, φρόντισε να δώσει ένα στίγμα των κινήσεων του Δικεφάλου που κατάφερε στο παρά πέντε των μεταγραφών κίνηση - ματ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σε διάστημα δύο περίπου ημερών δούλεψαν κάτω από άκρα μυστικότητα, έχοντας διαρκώς δίαυλο επικοινωνίας με την Πόρτο και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα προκειμένου να ντύσουν τον 26χρονο μέσο στα «ασπρόμαυρα».

Μια μέρα πριν πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου, απέσπασαν την υπογραφή του, με τον Πορτογάλο να αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις 15.00 για να δρομολογήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του δανεισμού του και κατόπιν να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από τον Δικέφαλο.

Οι «ασπρόμαυροι» στόχευσαν στην συγκεκριμένη κίνηση και πέτυχαν διάνα εκ του αποτελέσματος καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να «κουμπώσει» άμεσα στο υπάρχον ρόστερ, προσφέροντας μια ακόμη λύση στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου ενώ το γεγονός πως στο deal των δύο πλευρών τοποθετήθηκε και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, κάνει σαφές πως οι επιτελείς του Δικεφάλου δούλεψαν και μακροπρόθεσμα, θέλοντας να επενδύσουν και με φόντο το «αύριο» της ομάδας.

Άλλωστε ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ηλικιακά ταιριάζει άψογα πάνω στο νέο πλάνο που έχουν εκπονήσει οι «ασπρόμαυροι», το οποίο έχει μπει σε πλήρη εφαρμογή ήδη από φέτος βάσει των κινήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί με τον νέο... αέρα να φυσάει πάνω από το γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...