Θέλει να ισοφαρίσει ένα ιστορικό ρεκόρ!

Από superleaguegreece.net: Το αήττητο ταξίδι του ΠΑΟΚ με τη συνοδεία ρεκόρ συνεχίζεται και αυτή τη φορά θα μάθουμε αν η πρωτοπόρος ομάδα στη βαθμολογία για δεύτερη φορά στην ιστορία της θα έχει αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες από μια φορά τουλάχιστον και δεν θα έχει χάσει από καμία.
Πηγή: superleaguegreece.net
Θέλει να ισοφαρίσει ένα ιστορικό ρεκόρ!

Και αυτό γιατί το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα είναι το τελευταίο ενός ανεπανάληπτου πρώτου γύρου για τον ΠΑΟΚ, που θέλει να κλείσει έστω και καθυστερημένα με μια ακόμα νίκη.

Έτσι θα έχει κερδίσει τους 14 από τους 15 αντιπάλους του στο φετινό πρωτάθλημα, με εξαίρεση την ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Κάτι τέτοιο είχε κάνει μόνο τη σεζόν 1972-73, όταν είχε 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες στον πρώτο γύρο, σε πρωτάθλημα μάλιστα 18 ομάδων, παίζοντας δηλαδή με 17 αντιπάλους.

Βέβαια τα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ θα είναι ήδη 18 παίζοντας και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου και πάλι η απώλεια είναι μόλις μια. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τα οκτώ πρώτα παιχνίδια του πριν την ισοπαλία με τον Ατρόμητο και τώρα έχει κερδίσει άλλα οκτώ. Με τον ΠΑΣ πάει για το εννιά στα εννιά.

Αν και τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ ζορίζει τον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κερδίσει τα τρία τελευταία, ενώ ποτέ δεν έχει κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα μεταξύ τους!

Ο ΠΑΣ στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια κάθε δύο επισκέψεις που κάνει, χάνει τη μια. Στα χρόνια της Super League Σουρωτή ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να κάνει διαδοχικές νίκες στην Τούμπα με τον ΠΑΣ! Τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν τον Ιανουάριο του 2003 και τον Οκτώβριο του 2009.

Ο ΠΑΣ έχει νικήσει τέσσερις φορές στην Τούμπα, αλλά όλες στα τελευταία 11 παιχνίδια, από το 2001 και μετά. Ως τότε σε 13 αγώνες ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος στην έδρα του.

Βέβαια η τωρινή επίσκεψη του ΠΑΣ στην Τούμπα είναι πολύ δύσκολη, καθώς είναι πολύ αδύνατος στις εξόδους του.

Έχει μόνο τη νίκη επί του Απόλλωνα στις 15 Σεπτέμβρη και ήττες στα υπόλοιπα επτά. Παίζει εκτός έδρας για πρώτη φορά από τις 8 Δεκεμβρίου 2018, όταν έχασε στην Τρίπολη, καθώς έπαιξε από τότε τέσσερα διαδοχικά εντός έδρας.

Η ιστορία

Νίκες ΠΑΟΚ: 25

Ισοπαλίες: 11

Νίκες ΠΑΣ: 12

Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ

Νίκες ΠΑΟΚ: 16

Ισοπαλίες: 4

Νίκες ΠΑΣ: 4

Διαβάστε ακόμη...