Ο στίβος έκοψε βασιλόπιτα για το νέο έτος!

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας για το τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Ευόσμου. Οι γονείς και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμά μας και το κυριάκατικο απόγευμα ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστο.
Πηγή: acpaok.gr
Ο στίβος έκοψε βασιλόπιτα για το νέο έτος!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη Χορωδία Μικρασιατών Ευόσμου, όπου η επιλογή της κάθε άλλο παρά τυχαία δεν ήταν, καθώς με την καταπληκτική της αρμονία μας ταξίδεψε στις προσφυγικές ρίζες του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, ο Αντιδήμαρχος Ευόσμου, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του, απηύθυνε έναν χαιρετισμό στους παρευρισκομένους.

Την έκπληξη έκανε ο πρώην έφορος του Τμήματος κ. Γεώργιος Κεραμυδάς, ο οποίος ταξίδεψε από τη Γερμανία, ώστε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Επίσης, παρουσιάστηκαν τα εννέα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά το τμήμα και είναι τα ακόλουθα:

Φασφαλή Μαρία (Επί Κοντώ)
Παπαλαδά Βασιλική (Σπριντ)
Μυλωνά Χρυσή (Αντοχή)
Πυξιάδου Αναστασία (Σπριντ)
Μίζιου Φωτεινή (Άλματα)
Γιαννουσίδου Ευαγγελία (Σπριντ)
Δημητριάδης Αναστάσιος (Αντοχή)
Καραγιώργος Ευθύμιος (Εμπόδια)
Μιχαλόπουλος Νικόλαος (Ρίψεις)

Εν συνεχεία βραβεύτηκαν όσοι αθλητές διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα για την αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε.

Επίσης οι γονείς ενημερώθηκαν για τους επιστημονικούς συνεργάτες του Τμήματος (Ορθοπεδικός Χειρούργος-Αθλίατρος κ.Νικηφόρος Διονύσιος, Διατροφολόγος κ.Τόκας Ιωάννης, Φυσιοθεραπευτής κ. Μποτζόρης Δημήτριος, Καρδιολόγος κ. Γιαννόγλου Δημήτριος).

Οι τυχεροί αθλητές που κέρδισαν τα φλουριά στα βασιλοπιτάκια ήταν 6, ενώ το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον Δήμο Ευόσμου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του τμήματος, τον κύριο Μπαχαρίδη και το OptikonXpress καθώς και τη Χορωδία Μικρασιατών που και φέτος τραγούδησε για εμάς.

Το Τμήμα Στίβου και η Έφορος κ.Κεραμυδά αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν ιδιαιτέρως τον Δήμο Ευόσμου για την παραχώρηση της αίθουσας και πιο συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ιωάννη Καμαρινό, που όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος έκανε ό,τι ήταν δυνατόν, ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση όπως της αρμόζει. Ας είναι ένας καλός οιωνός το νικητήριο φλουρί!

Ευχαριστούμε τον κ.Νίκο Αλβανούδη για το φωτογραφικό υλικό.

PHOTOSTORY

Διαβάστε ακόμη...