«Ένας Ρουμάνος στην Ελλάδα»

Από inpaok.com: Για ακόμα μια φορά την αποθέωση από τα ΜΜΕ της πατρίδας του γνωρίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου, για την εξαιρετική πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League.
Πηγή: inpaok.com
«Ένας Ρουμάνος στην Ελλάδα»

Σε ένα κείμενο που τιτλοφορείται ως «Πρωτοφανές: Ένας Ρουμάνος κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο», γίνεται ανάλυση για την φετινή πορεία του Δικεφάλου, αλλά και αναφορά στην περσινή κλοπή του τίτλου στις δικαστικές αίθουσες.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρουν οι Ρουμάνοι:

«Σε μια ιστορική επίδοση οδηγείται ο ΠΑΟΚ που εδρεύει στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος, Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ κινείται προς την κατάκτηση του τρίτου του πρωταθλήματος, μετά από ένα διάλειμμα 34 ετών.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα το 1975-76 και την σεζόν 1984-85. Θα μπορούσαν να το είχαν κατακτήσει και την περσινή σεζόν αλλά οι αγώνες που χάθηκαν στα «χαρτιά» και ο τίτλος κατέληξε στην ΑΕΚ. Επίσης ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με -2, ενώ σχεδόν κανείς από τους μεγάλους αντιπάλους δεν γλίτωσε την αφαίρεση βαθμός, όπως ο Παναθηναϊκός (-6) και η ΑΕΚ (-3).

Ο πρώην εκλέκτορας της Ρουμανίας, Ράζβαν Λουτσέσκου κυριαρχεί με τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας 47 βαθμούς μετά από 17 αγώνες, με τον δεύτερο Ολυμπιακό να έχει 39.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει επιτύχει ένα εντυπωσιακό σερί με 16 νίκες και μόλις μια ισοπαλία.

Στο τελευταίο παιχνίδι επιβλήθηκε του ΟΦΗ εντός έδρας, με το εμφατικό 4-0.

Ο Λουτσέσκου τονίζει ότι η ομάδα του παίζει το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να σκέφτεται τον πρώτο του τίτλο μετά από 34 χρόνια. επαινούν ότι ασκούν το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και ο «μαύρος και ο λευκός» σκέφτονται για τον πρώτο τίτλο μετά από 34 χρόνια».

Μάλιστα οι συμπατριώτες του τεχνικού του Δικεφάλου παραθέτουν και το παρακάτω κομμάτι από την συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι με τους Κρητικούς:

«Κοιτάξτε, το να έχεις παίξει 17 αναμετρήσεις και να έχεις μόνο μια ισοπαλία σημαίνει ότι παίζεις πραγματικά καλό ποδόσφαιρο. Όλα τα άλλα, για να μην πω κάτι σκληρό, είναι λάθος», που απάντησε ο Λουτσέσκου στην κριτική για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του.

Διαβάστε ακόμη...